Bli Musikant!
Hvilket instrument skal jeg velge?
Hvorfor spille i korps?
Forventet foreldreinnsats
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Adventskafè med mye musikk


Kor og korps innledet årets adventstid på Hosle. Vi fikk oppleve varierte musikalske innslag med juleinspirert brassmusikk. Ved tenningen av julegranen på taket fikk vi høre stemingsfulle sanger av Hosle skolekor og vårt eget hovedkorps.


 Mer...
Høstkonserten 8.november

Korpset leverte et flott og variert repertoar på årets store høstkonsert på Hosle skole. Rebecca var solist på Jan Eggums 'En natt forbi'. Aspirantene fikk prøvd seg med et stort publikum for første gang. Dere var kjempeflinke!


 Mer...

Musikantfesten

Her er bilder fra årets musikantfest. Rundt 60 glade musikanter og venner var samlet i lille gymsal. Som vanlig stor stemning med mye musikk, konkurranser og pizza.


 Mer...
Korpshelg på Kalvøya, Hurum og Bekkestua !

Reportasje og flere bilder fra Byscenen i Sandvika hos Budstikka!

Flott musikalsk og sosial helg på Kalvøya, Hurum og Bekkestua!

Glimt av Hosle Skolekorps fra ca 0:28 i videoen fra Byscenen i Sandvika, (delt av NMF):


 Mer...
Takk for nå:-)

Flott spilling både på konserten i går og marsjeringen i dag:-)
Jeg vil ønske dere alle sammen lykke til videre med spillingen og fremtiden. Jeg vil også takke de to som har vært korpsledere under min periode i Hosle, Liv og Ingrid for all hjelp og støtte.

Jeg vil samtidig takke for det nydelige smykket jeg fikk og kortet med utrolig mange flotte og rørende hilsener fra musikantene. Kortet vil få hedersplass på pianoet mitt.

Flotte musikanter og masse fine foreldre i Hosle :-)

Musikanter, stå på videre. Husk at øvelse gjør mester! 

Masse lykke til videre. Stor klem fra Harriet😀
Rekruttering med afrikamusikk


For elever på 1.-5.trinn på Hosle skole fremførte korpset en kortversjon av vår suksessfulle Afrikakonsert. Det var skikkelig trøkk i den store gymsalen, og alle elevene fikk en flott opplevelse av korpset, som altså ikke bare kan spille marsjer. Så får vi håpe at noen flere får lyst til å bli nye aspiranter!

Les mer om korpset og hvordan du tar kontakt med oss her


 Mer...
Afrikakonserten

15. mars holdt Hosle skolekorps Afrikakonsert i Underhuset i Bærum. Med oss på laget hadde vi noen dansere fra Jump dansestudio, Marimbagruppa ved Kulturskolen i Bærum og slagverkeren Raciel Torres. Det ble en spennennde konsert med mye rytmer og litt annerledes repertoar enn vi vanligvis spiller, og konserten var utsolgt! Gøy å samarbeide med andre lokale krefter også! 


Her er noen av Erik Hicks sine bilder og Erlend Moes filmopptak fra Afrikakonserten


 Mer...
Afrikansk musikk på Klækken


Foto: Ingrid Helle

Korpset hadde et flott vinterseminar på Klækken helgen 31. januar - 1. februar 2015. Temaet for turen var afrikansk musikk, siden vi øver til den store Afrika-konserten 15. mars. På lørdag hadde vi gruppespill før lunsj og aking i bakken utenfor hotellet. Juniorene og hovedkorps øvde sammen med Harriet, Raciel Torres og Carl Martin Wallden Schåtun. Aspirantene øvde med dirigent Marianne, både på djember og på kornett.


 Mer...
Utskriftsvennlig sideVis utskriftsvennlig side
 
 
  Kopiering av innhold er ikke tillatt uten avtale med korpset. Om publisering av bilder og film
(C) 2009-2022 Hosle og Bekkestua skolekorps Bispeveien 73, 1362 Hosle. Org nr: 993 771 546. Utviklet av Thomas Herland