Bli Musikant!
Hvilket instrument skal jeg velge?
Hvorfor spille i korps?
Forventet foreldreinnsats
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Aktivitetsplanen for 2012

GRATULERER MED 1.PLASS
I AKERSHUSMESTERSKAPET !!

Med "Crazy  Music In the Air" og "Oregon" gikk Hovedkorpset rett til topps i klassen 3.divisjon Skolekorps Brass. Det var få poeng som skilte de beste korpsene, men vi var best når det gjaldt! Gratulerer og tusen takk til dirigent Harriet og hele korpset for en fantastisk opplevelse! 

"Mange gode enkeltprestasjoner, og dere har generelt god balanse og klang i korpset. Musikken er krevende, i noen partier kanskje i overkant vanskelig, men jeg hører at det ligger mye god øving bak dette." Les mer om dommernes vurderinger nedenfor

Video fra vinnerfremføringene: Crazy Music In The Air og Oregon

Se også omtale på budstikka.no


 Mer...

Disney konserten

Den store korpshelgen i november åpnet med Disney konserten i store gymsal på Hosle. Konserten ble innledet av dirigent Harriet i Tingelings skikkelse glidende over gulvet på rulleski mot Disney slottet storslagent i enden av salen.

Aspirantene hadde sin aller første opptreden under konserten, under ledelse av dirigent Marianne Larsen. Etter bare tre måneder med øvelse leverte de en meget overbevisende fremføring. Vi gleder oss virkelig til fortsettelsen!


 Mer...

 Din mening om Disney konserten
Signatur:   
- Imponerende!
(anonym)
- Kuuult :)
Pocahontas
- Fantastisk!!! veldig flinke barn!
Fridny
- Tusen takk for fantastiske kulisser!
Sara
- Og det er gøy å jobbe med engasjerte musikanter!
Liv
- Fantastiske kulisser, flinke, engasjerte og motiverte musikere. Veldig gøy :-)
Tingerling
Korpsfesten 22/9

Hosle Skole, lille gymsal: Ikke noe å utsette på stemningen under årets store musikantfest på Hosle. Felleskapet som skapes når over 40 barn fra 7 til 19 år samles til fest viser at korpsmiljøet har mer å by på enn bare øvelser og marsjer. Bare se på filmen og bildene!


 Mer...

Vel blåst!

Nok en gang har korpset vårt vist seg fra sin aller beste side! Flere har fortalt oss at det på 17.mai 2012 var mer "trøkk" i korpset enn på mange år. Det er gøy å få være et midpunkt og få så mye positiv oppmerksomhet på en dag som dette.


 Mer...

Årets fanebærer er styreleder Andreas Falck
En overdose brass

Korpset vårt var et av fire korps som kastet glans under årets "Brass i Bærum" i Lommedalen Kirke. Det var et variert program og massevis av (bra)ssmusikk i øverste klasse.

Vår egen Laurits Heyerdahl Husø leverte en skjeldent god tuba-solo som virkelig imponerte et kresent publikum.


 Mer...

Bilder og stemningsrapport fra Paris

Elisabeth har gått amok med kameraet! Nedenfor er noen av bildene.
OBS! De usensurerte bildene finner du ved å logge på her !

Les også Livs stemningsrapport fra turen!


 Mer...

En musikalsk helg i Vikersund

Et nesten fulltallig korps hadde en kjempefin helg på Tyrifjord Hotell. Både Hovedkorpset og Juniorkorpset øvde på materialet de skal fremføre på Akershusmesterskapet i mars. Lørdag var HK delt inn grupper med egne instruktører og søndag var det samspill.  Juniorkorpset hadde litt grupper og litt samspill, og fikk til og med prøvd seg som komponister! Alle aspirantene våre var med, og det var kjempehyggelig for hele korpset å bli bedre kjent med dere. Den store lunsj-buffeten og middagen så ut til å falle i god smak hos alle og vi vender hjemover veldig glade og mette! Hentekonserten ble en stor suksess, og korpset fikk vist hvor flinke alle er blitt. Tusen takk til alle musikantene for en fin tur. Nå gleder vi oss til AM!


 Mer...

Juniorene på Gulsetfestivalen

Helgen 8.-10. juni deltok Juniorkorpset på Gulset Aspirantkorpfestival sammen med Skui juniorene. Jørgen oppsummerer turen slik:

Det var en veldig hyggelig tur, barna koste seg MAX !


 Mer...

Foto: Geir Bredesen
Beste rytme og beste klang !

Aspirantkorpset fikk prisen for beste rytme, og juniorkorpset fikk pris for beste klang i sine klasser i akershusmesterskapet 17.mars! En stor takk til Tone som for anledningen var dirigent for begge korpsene. Takk også til musikantene for en kjempeflott innsats!

 


 Mer...
Action på jubileumsstevnet

Litt småkjølig vær la ingen demper på de idrettsmusikalske øvelser under jubileumsstevnet til Haslum Skoles Jentekorps. Selv klarte vi 2.plass i klassen Høytspilling!


 Mer...

Full fart i notestativstafetten
Julemessen 2012

Et sikkert tegn på at julen er i anmarsj er julemessen med tenning av julegranen på Hosle Skole - som i år foregikk søndag 2.desember. Sammen med Hosle Skolekor og Haug Musikkorps gav våre egne musikanter en fin musikkopplevelse for de mange fremmøtte.

Takk til alle unge og gamle korpsvenner som bidro til et vellykket arrangement! Resultatet kan du se her
Takk også til alle våre gavesponsorer


 Mer...

Julenissen på ferie til Spania

Siste stopp for julenissen var hos oss på årets juletrefest! Trofast dukket han opp med sin sekk med godtegaver til store og små musikanter. Takket være Kari satte vi verdensrekord i antall loddpremier! Alle gikk fornøyde hjem med flotte gevinster og hyggelige minner fra en koselig juletrefest.

Tusen takk til alle som hjalp oss med gevinster til juletrefesten


 Mer...

Utskriftsvennlig sideVis utskriftsvennlig side
 
 
  Kopiering av innhold er ikke tillatt uten avtale med korpset. Om publisering av bilder og film
(C) 2009-2022 Hosle og Bekkestua skolekorps Bispeveien 73, 1362 Hosle. Org nr: 993 771 546. Utviklet av Thomas Herland