Hva skjer?
17.aug: Spilling for 1. klasse første skoledag.
27.aug: Korpscamp nye barn.
12.sep: Konfirmasjonsspilling Mats.
Følg korpset på Twitter! Nyheter:
09.jul: Lyst til å jobbe med vårt fine korps?
Bli Musikant!
Hvilket instrument skal jeg velge?
Hvorfor spille i korps?
Forventet foreldreinnsats
 

 
Lyst til å jobbe med vårt fine korps?
 

Oppdatert 9.7.2020

Ny hovedkorpsdirigent søkes fra høsten 2020

Vi søker deg som har glede og begeistring for å jobbe med korpsmusikanter. Du som kan gjøre øvingene morsomme og skape musikkglede og mestring. Vi søker deg som har gode idéer og musikalske påfunn, er kreativ i repertoarvalget og brenner for at barn og unge finner glede i musikken.

 


 Mer...
Innmelding i korpset

Oppdatert 13.6.2020

Lyst til å lære å spille et instrument og spille sammen med andre? Korpset er rett sted! Vi tar inn alle barn og unge som har lyst til å begynne, enten man er 7, 10, 12 eller 15 år. Det er aldri for sent å lære å spille et instrument.  Vi tilpasser undervisningen og samspillgrupper basert på alder.

Meld deg inn her

Innmeldingsfrist

Melder du deg inn før sommerferien, garanterer vi deg instruktør fra skolestart. Men pga Koronasituasjonen, har vi forståelse for at folk vil bruke litt lengre tid på å bestemme seg. Vi vil fortløpende finne instruktører for de som melder seg inn til høsten. Korpset ønsker seg mange nye og ivrige barn!

Instrumentvalg og oppstart

De som begynner i korpset blir aspiranter. Ved innmelding setter du opp et førstevalg av hvilket instrument du ønsker å spille, men du må minimum sette opp et andrevalg også. Vi tilstreber oss å gi nye aspiranter sitt førstevalg, men for å sikre en god fordeling av instrumenter kan det hende at korpset ikke har mulighet til å gi alle nye aspiranter sitt førstevalg.

Les mer om instrumentene her, og se og hør en video om hvordan de ser ut og låter!

Øvelser og instruktører

Alle nye aspiranter får en profesjonell lærer til opplæring på instrumentet. Vi samarbeider med kulturskolen, og har også noen egne profesjonelle lærere tilknyttet korpset. Alle lærerne er pedagogisk utdannet. Nybegynnere spiller en periode kun hos instruktør, men begynner etter noen uker med samspill også. Da går man fra en øvelse i uken, til to. Hvor samspillet med de andre, sammen med dirigent, er selve korpsøvelsen. Her møter man alle de andre som nettopp har begynt i korpset. Oppstart samspill er etter høstferien 2020. Avhengig av alder, vil man rykke opp i de ulike korpsene vi har: 

- aspirantkorps (fra 2. klasse, nybegynnere) - øver på torsdager, på både Hosle skole og Bekkestua barneskole (i SFO-tiden)
- juniorkorps (fra 3. til 4. klasse, og spilt i minimum ett år) - øver på torsdager, på både Hosle skole og Bekkestua barneskole (i SFO-tiden)
- hovedkorps (fra 5. klasse ----) - øver på tirsdager på Bekkestua barneskole (kl. 18.00 - 20.00)

Individuelle spilletimer med lærer er alle dager i uken, på de ulike skolene (avtales individuelt).

Korpscamp 27. august - for alle nye og de som er nysgjerrig på korps 
Den 27. august fra kl 17.30 - 19.30 arrangerer vi “korpscamp” på Bekkestua barneskole. Dette ledes av vår flinke korpsdirigent Vinjar, som leder de minste musikantene i korpset hele året. På denne campen vil Vinjar lære barna litt om hvordan det e å spille et instrument, og vedlikehold av det. Ikke minst, du får oppleve hvordan det er å spille sammen med andre! Meld deg på her.

Noe du lurer på?
For spørsmål om undervisningstilbudet, ta kontakt med Trude Krokan, undervisningsleder@hoslebekkestua.no
For generelle spørsmål om hvordan det er å spille i korpset, ta kontakt med Thea Hetland juniorkorpsleder@hoslebekkestua.no

Undervisning 2020/2021

Oppdatert 7.6.2020
Musikantene har to øvelser i uken: En fellesøving (samspilll) med dirigent, og en undervisningstime (enetime eller i liten gruppe) i eget instrument med instrumentallærer.  

Her er oversikten over dager og navn på dirigent eller instruktør.

 Mer...
Dagens mimre

Hver dag velges et tilfeldig bilde fra korpset
  Korpstur til Sommarlandfestivalen
Brief med Birgitte og Borghild før neste post på programmet

Støtte korpset vårt?

Oppdatert 14.5.2020
MÅTER Å GI PÅ

Spleis:
Korpset har gode venner, og en av disse har tatt initiativ til en Spleis der inntektene går til korpset. Den finner du her: 

VIPPS:
Du kan også bruke Vippsnummer 10563.

Grasrotandel - Norsk Tipping
Om du spiller på Norsk Tipping, kan du gi din Grasrotandel til korpset! Gå inn på www.norsk-tipping.no/grasrotandelen og søk opp Hosle og Bekkestua skolekorps.

Pantelappen
På Kiwi Hosle og REMA 1000 Nadderud kan du velge å donere pantelappen din til korpset. Alle monner drar!

Tusen takk for hjelpen!

Samtykke foto og video
Årsmøte 2020 - dokumenter
Medlemsinfo nr 2 2020 - april

 

Oppdatert Værvarsel for Bekkestua skole

Fre 07.aug

0 mm
22°
Lør 08.aug

0 mm
23°
Søn 09.aug

0 mm
24°
Man 10.aug

0 mm
22°
Tir 11.aug

0 mm
23°
Ons 12.aug

0 mm
23°
Tor 13.aug

0 mm
23°
Fre 14.aug

0 mm
22°
Lør 15.aug

0 mm
22°

Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt - neste oppdatering kl 08:58

@HosleBekkestua:
 Jacob Falck 6.Aug 
Daniel Herskedal på Tuba blir å høre i Coca-Colas nye, verdensomspennende reklamefilm. Vi brukte Tuba i en kampanj? twitter.com/i/web/status/1?
 
 Ballade.no 5.Aug 
Technomusiker André Bratten melder seg på i historieskrivinga om blodig blackmetal ? et drygt eksperiment med mørkt? twitter.com/i/web/status/1?
 
 Jacob Falck 4.Aug 
Trist at det til de grader overkjører naboer/nærmiljøet. Burde vært mulig å samhandle for å få et kulturkvalitetsme? twitter.com/i/web/status/1?
 
 Ballade.no 4.Aug 
? Dette skal ???? strømmes! Koronaåret 2020 er tida for å satse på fysisk festival i ei bygd, mener komponist Glenn? twitter.com/i/web/status/1?
 
 Musikkultur 4.Aug 
RQSTIVAL er en ny norsk strømmeplattform: ? Vi ønsker å gi liveindustrien en enkel plattform hvor de selv eier rett? twitter.com/i/web/status/1?
 
 Ballade.no 3.Aug 
KUPP: Ny søknadsfrist for satsingen der utvalgte komponister skal skrive for profesjonelle ensembler: 19. august.? twitter.com/i/web/status/1?
 
 Ballade.no 3.Aug 
Hva er akusmatisk intimitet? @emilkraugerud er i innspurten med avhandling om intimitet i musikken, les kronikken h? twitter.com/i/web/status/1?
 
 Stabæk Fotball 2.Aug 
??Kampen er slutt på Haugesund Stadion?? ?Emil Bohinens straffemål et kvarter før slutt blir ikke starten på en ny? twitter.com/i/web/status/1?
 
 Stabæk Fotball 2.Aug 
90+3 ?Haugesund punkterer kampen på overtid fra straffemerket? @FKHaugesund 3-1 Stabæk
 
 Stabæk Fotball 2.Aug 
76' ??MÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!?? ??Oliver Edvardsen ligger langflat under Desler etter at sistnevnte bruker ham som klatrevegg? twitter.com/i/web/status/1?
 
 Stabæk Fotball 2.Aug 
59' ?Peder Vogt kommer inn for Jørgen Olsen Øveraas?
 
 Stabæk Fotball 2.Aug 
??Andre omgang er i gang på Haugesund Stadion?? ?To bytter i pausen:? Filip Valencic og Kosuke Kinoshita kommer i? twitter.com/i/web/status/1?
 
 Stabæk Fotball 2.Aug 
??Pause på Haugesund Stadion?? ??Det har ikke vært flust av målsjanser i denne første omgangen, men motstanderne h? twitter.com/i/web/status/1?
 
 Stabæk Fotball 2.Aug 
45+1'?Haugesund scorer igjen Haugesund ruller opp, og spiller seg elegant til en god målsjanse som de setter i mål @FKHaugesund 2-0 Stabæk
 
 Stabæk Fotball 2.Aug 
39' ?Haugesund opp i ledelsen. De kontrer, og setter ballen hardt bak Marcus Sandberg Stabæk hentet opp igjen Bo? twitter.com/i/web/status/1?
 
 Stabæk Fotball 2.Aug 
??Snart kampstart mellom @FKHaugesund og Stabæk i Haugesund ?Og det med denne fyren fra start for Stabæk! #Stabæk? twitter.com/i/web/status/1?
 
 Stabæk Fotball 30.Jul 
?Stabæk bryter Bodø/Glimts seiersrekke med en sterk opphenting ?Hva synes du om Stabæks prestasjon i dag? stabak.no/nyheter/stabae?
 
 Stabæk Fotball 30.Jul 
??Kampen er over!?? Det ender 2-2 mellom Stabæk og @Glimt #Stabæk #AlltidUansett
 
 Stabæk Fotball 30.Jul 
87 ?Yaw Ihle Amankwah byttes inn, ut går Kornelius Normann Hansen?
 
#allesnakkerkorps:
Utskriftsvennlig sideVis utskriftsvennlig side
 
 
  Kopiering av innhold er ikke tillatt uten avtale med korpset. Om publisering av bilder og film
(C) 2020 Hosle og Bekkestua skolekorps Bispeveien 73, 1362 Hosle. Org nr: 993 771 546. Utviklet av Thomas Herland