Hva skjer?
06.okt: Fellesøvelse hovedkorps. Oppmøte 1745
08.okt: Fellesøvelse aspirantkorps - samspill. Følgegruppe går fra Hosle kl. 14.15
08.okt: Fellesøvelse juniorer - samspill. Følgegruppe går fra Hosle kl. 15.15
Bli Musikant!
Hvilket instrument skal jeg velge?
Hvorfor spille i korps?
Forventet foreldreinnsats
 

 
Vår nye dirigent til hovedkorpset er på plass
 

Oppdatert igår 15:54

Vi har nå signert avtale med ny dirigent Lars Røyseng (43) som bor i Lommedalen. Han overtar stafettpinnen fra Mats Kjelling.

Syv gode kandidater søkte på jobben. Lars ble valgt fordi han har lang erfaring med dirigering og undervisning av barn og unge, og har en meget solid musikalsk bakgrunn, både som musiker og leder. Han har dirigert flere ensembler.

- Vi valgte Lars fordi vi tror han er den beste for oss, i den fasen korpset vårt er i nå, sier styreleder Elsa Doseth. Ingen medlemmer har sluttet det siste året, og med 20 nye aspiranter som begynner i korpset denne høsten, trenger vi en som fortsatt vil glede og begeistre våre medlemmer. Det tror vi Lars er rett person til! Det skal være gøy å gå i korps, fortsetter styreleder Elsa Doseth.


 Mer...

Styreleder Elsa Doseth og ny dirigent Lars Røyseng
Innmelding i korpset
 

Oppdatert 16.9.2020


 Mer...
Undervisning 2020/2021

Oppdatert 7.6.2020
Musikantene har to øvelser i uken: En fellesøving (samspilll) med dirigent, og en undervisningstime (enetime eller i liten gruppe) i eget instrument med instrumentallærer.  

Her er oversikten over dager og navn på dirigent eller instruktør.

 Mer...
Dagens mimre

Hver dag velges et tilfeldig bilde fra korpset
  
Skal vi se... Hvem varmer opp for oss på scenen lørdag kveld? Storbandet til garden

Støtte korpset vårt?

Oppdatert 14.5.2020
MÅTER Å GI PÅ

Spleis:
Korpset har gode venner, og en av disse har tatt initiativ til en Spleis der inntektene går til korpset. Den finner du her: 

VIPPS:
Du kan også bruke Vippsnummer 10563.

Grasrotandel - Norsk Tipping
Om du spiller på Norsk Tipping, kan du gi din Grasrotandel til korpset! Gå inn på www.norsk-tipping.no/grasrotandelen og søk opp Hosle og Bekkestua skolekorps.

Pantelappen
På Kiwi Hosle og REMA 1000 Nadderud kan du velge å donere pantelappen din til korpset. Alle monner drar!

Tusen takk for hjelpen!

Samtykke foto og video
Årsmøte 2020 - dokumenter
Medlemsinfo nr 2 2020 - april

 

Oppdatert Værvarsel for Bekkestua skole

Ons 30.sep

0 mm
13°
Tor 01.okt

0 mm
13°
Fre 02.okt

0 mm
15°
Lør 03.okt

0 mm
15°
Søn 04.okt

6.7 mm
15°
Man 05.okt

0 mm
14°
Tir 06.okt

3.0 mm
13°
Ons 07.okt

0 mm
13°
Tor 08.okt

0 mm
13°

Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt - neste oppdatering kl 00:06

@HosleBekkestua:
 Ballade.no 29.Sep 
? Jeg er veldig glad for at Norsk jazzforum har kåret Inderøy Jazzforum til Årets Jazzklubb 2020, sa Inderøying og? twitter.com/i/web/status/1?
 
 Ballade.no 29.Sep 
RØD ALARM I KULTURLIVET: Onsdag 30. sep. kl. 12.00 samles Kultur-Norge med et tydelig budskap til regjeringen: Vide? twitter.com/i/web/status/1?
 
 Jacob Falck 29.Sep 
Viktig med å tenke spesifikt og ikke kun gjennomsnitt mht korona. Trygt med 600 på konsert kulturplot.no/kulturpolitikk?
 
 Ballade.no 29.Sep 
? Søkere legger forskjellige utgifter til grunn. Det sier Kulturrådet om krisepengene de skal dele ut nå ? og innfø? twitter.com/i/web/status/1?
 
 Kulturrådet 29.Sep 
Behandlingen på runde to av kompensasjonsordningen nærmer seg slutten, og de fleste søkerne vil få utbetaling tidli? twitter.com/i/web/status/1?
 
 Ballade.no 29.Sep 
- Eg vil diskutere korleis kunsten i musikkopptak kan tørke ut når musikkindustrien er tett kopla på teknologisk ut? twitter.com/i/web/status/1?
 
 Musikkultur 29.Sep 
Musikkterapeut Tora Söderström Gaden gikk til topps i årets Forsker Grand Prix. Hun forsker på musikkterapiens virk? twitter.com/i/web/status/1?
 
 Ballade.no 28.Sep 
NORSK DUGNAD: Les innlegget til Eivind Gullberg Jensen, dirigent og påtroppende operasjef for Bergen Nasjonale Oper? twitter.com/i/web/status/1?
 
 Ballade.no 28.Sep 
Tirsdag 29. september er det premiere på Samspill Sessions på Ballade. Seks band/artister, to låter hver, tolv vide? twitter.com/i/web/status/1?
 
 Musikkultur 28.Sep 
INNLEGG: Regjeringens virkemidler for å få kulturlivet i gang etter koronakrisen kan ikke tolkes på annen måte enn? twitter.com/i/web/status/1?
 
 Kulturrådet 28.Sep 
Hvordan ser kultursektoren i Norge ut i 2035? Kulturrådet har i samarbeid med Samfunnsøkonomisk analyse startet opp? twitter.com/i/web/status/1?
 
 Stabæk Fotball 27.Sep 
2-0? Superinnbytterne Kassi og Kinoshita kom rett fra benken og fikset Stabæk-seier??? pic.twitter.com/vmMFmi9BtQ
 
 Ballade.no 26.Sep 
Djupet er ein subtil fusjon av bunad og rave, skriv Ballades anmeldar. Les heile meldinga frå konserten på Riksscen? twitter.com/i/web/status/1?
 
 Jacob Falck 25.Sep 
NM er for mange musikere årets «høydare» både sosialt og musikalst. Norges Musikkorps Forbund viser vei i Frivilli? twitter.com/i/web/status/1?
 
 Ballade.no 25.Sep 
Kulturrådets ærespris 2020 til Cliff Moustache ved Nordic Black Theatre - gratulerer!? @kulturradet @BlackTheatre ballade.no/kunst-og-kultu?
 
 Ballade.no 25.Sep 
BALLADE VIDEO: Fredag og videotid! Vi lar oss skjemme bort av Odin Staveland, Kristabel, Lovise AK, Kristian Grosta? twitter.com/i/web/status/1?
 
 Kulturrådet 25.Sep 
Kulturrådets ærespris for 2020 tildeles dramatiker, teaterregissør og kunstnerisk leder ved Nordic Black Theatre, C? twitter.com/i/web/status/1?
 
 Ballade.no 25.Sep 
Ragnhild Menes er ny sjef for Kongsberg Jazzfestival!? @Norskjazzforum @kongsbergjazz ballade.no/bransjen/fra-j?
 
 Ballade.no 24.Sep 
KONSERTANMELDELSE: Musikken peikar på ulike perspektiv på landskapet rundt ? frå luren oppe i tretoppane, sinustona? twitter.com/i/web/status/1?
 
#allesnakkerkorps:
 Senterbipolaristen 29.Sep 
Trenger nå støtte av omtrent hele korpsnorge. #allesnakkerkorps @NMFkorps
 
 NorgesMusikkorpsForbund 27.Sep 
RT @lise_walla: Så har @NMFkorps talt: Koronaen stopper både NM for brass og janitsjar i 2021. Trist, men da kan jeg jo kalle meg #norgesme?
 
 Marius Helgå 27.Sep 
Finfin helg med @MoHornmusikk! #basstrombone #allesnakkerkorps pic.twitter.com/gwSVAQgR7E
 
 Arne Pihl Bordi 26.Sep 
Høydetrening med @olsenbandenrykkinn på #Norefjell. #allesnakkerkorps @ Norefjell Ski & Spa instagram.com/p/CFmGt1_plFC/?
 
 Gunn Kristin Storrø 25.Sep 
RT @lise_walla: Så har @NMFkorps talt: Koronaen stopper både NM for brass og janitsjar i 2021. Trist, men da kan jeg jo kalle meg #norgesme?
 
 Lise Christin Walla 25.Sep 
Så har @NMFkorps talt: Koronaen stopper både NM for brass og janitsjar i 2021. Trist, men da kan jeg jo kalle meg? twitter.com/i/web/status/1?
 
 Marius Helgå 25.Sep 
Trist, men forståelig og ikke uventet: #NMbrass og #NMjan 2021 er avlyst. #korona #allesnakkerkorps #korps #topbanding
 
 StudioGlimt 24.Sep 
RT @MoHornmusikk: Kjære @Glimt, det er ikke sikkert så mange hos dere husker det, men i 1967 spilte vi for dere på den nordnorske cupfinale?
 
 Niklas Aune Johnsen 24.Sep 
RT @MoHornmusikk: Kjære @Glimt, det er ikke sikkert så mange hos dere husker det, men i 1967 spilte vi for dere på den nordnorske cupfinale?
 
 Mo Hornmusikk 24.Sep 
Kjære @Glimt, det er ikke sikkert så mange hos dere husker det, men i 1967 spilte vi for dere på den nordnorske cup? twitter.com/i/web/status/1?
 
 Marius Helgå 23.Sep 
Jeg er så #korps-nørd at et kort øyeblikk trodde jeg dette handlet om komponisten Vaclav Nelhybel. #allesnakkerkorps twitter.com/spartanske/sta?
 
Utskriftsvennlig sideVis utskriftsvennlig side
 
 
  Kopiering av innhold er ikke tillatt uten avtale med korpset. Om publisering av bilder og film
(C) 2020 Hosle og Bekkestua skolekorps Bispeveien 73, 1362 Hosle. Org nr: 993 771 546. Utviklet av Thomas Herland