Vår nye dirigent til hovedkorpset er på plass

Oppdatert 29.9.2020

Vi har nå signert avtale med ny dirigent Lars Røyseng (43) som bor i Lommedalen. Han overtar stafettpinnen fra Mats Kjelling.

Syv gode kandidater søkte på jobben. Lars ble valgt fordi han har lang erfaring med dirigering og undervisning av barn og unge, og har en meget solid musikalsk bakgrunn, både som musiker og leder. Han har dirigert flere ensembler.

- Vi valgte Lars fordi vi tror han er den beste for oss, i den fasen korpset vårt er i nå, sier styreleder Elsa Doseth. Ingen medlemmer har sluttet det siste året, og med 20 nye aspiranter som begynner i korpset denne høsten, trenger vi en som fortsatt vil glede og begeistre våre medlemmer. Det tror vi Lars er rett person til! Det skal være gøy å gå i korps, fortsetter styreleder Elsa Doseth.


 Mer...

Styreleder Elsa Doseth og ny dirigent Lars Røyseng
Innmelding i korpset

Oppdatert 16.9.2020


 Mer...
Undervisning 2020/2021

Oppdatert 7.6.2020
Musikantene har to øvelser i uken: En fellesøving (samspilll) med dirigent, og en undervisningstime (enetime eller i liten gruppe) i eget instrument med instrumentallærer.  

Her er oversikten over dager og navn på dirigent eller instruktør.

 Mer...
Dagens mimre

Hver dag velges et tilfeldig bilde fra korpset
  Klækken 2018
Dirigenter med konkurranseinstinkt!

Støtte korpset vårt?

Oppdatert 14.5.2020
MÅTER Å GI PÅ

Spleis:
Korpset har gode venner, og en av disse har tatt initiativ til en Spleis der inntektene går til korpset. Den finner du her: 

VIPPS:
Du kan også bruke Vippsnummer 10563.

Grasrotandel - Norsk Tipping
Om du spiller på Norsk Tipping, kan du gi din Grasrotandel til korpset! Gå inn på www.norsk-tipping.no/grasrotandelen og søk opp Hosle og Bekkestua skolekorps.

Pantelappen
På Kiwi Hosle og REMA 1000 Nadderud kan du velge å donere pantelappen din til korpset. Alle monner drar!

Tusen takk for hjelpen!

Samtykke foto og video
Årsmøte 2020 - dokumenter
Medlemsinfo nr 2 2020 - april

 

Oppdatert Værvarsel for Bekkestua skole

Lør 24.okt

0 mm
Søn 25.okt

1.3 mm
12°
Man 26.okt

2.0 mm
10°
Tir 27.okt

2.3 mm
10°
Ons 28.okt

2.6 mm
Tor 29.okt

0 mm
10°
Fre 30.okt

0 mm
Lør 31.okt

0 mm
Søn 01.nov

0 mm

Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt - neste oppdatering kl 01:57

@HosleBekkestua:
 Ballade.no 23.Oct 
Sjekk musiker og komiker Igor Dunderovic' rapport fra årets Marked for musikk i Larvik - møteplassen og visningsare? twitter.com/i/web/status/1?
 
 Kulturdepartementet 23.Oct 
Søknadsportalen for stimuleringsordningen åpnet i dag. Kulturrådet skal utbetale 500 millioner kroner for å opprett? twitter.com/i/web/status/1?
 
 Jacob Falck 23.Oct 
Julen nærmer seg Jesu Joy of Mans Desiring for Euphonium-Tuba Quartet, from Christmas Tub... youtu.be/6N_2XWRC7_w via @YouTube
 
 Kulturrådet 23.Oct 
Nå kan du søke stimuleringsmidler for kulturarrangementer. Ordningen har en ramme på 500 millioner for 2020 og vi l? twitter.com/i/web/status/1?
 
 NorgesMusikkorpsForbund 23.Oct 
Nå er det sent. Nå er det tidlig. Korps er gøy og korps er stilig! #allesnakkerkorps twitter.com/linniiie/statu?
 
 Ballade.no 23.Oct 
BYLARM UTSATT TIL HØST 21: -Det er en veldig lei avgjørelse, men vi tror at utsettelsen er til det beste for festiv? twitter.com/i/web/status/1?
 
 Musikkultur 23.Oct 
? Kulturdepartementet må legge fakta til grunn, før vederlagsordningen for privatkopiering endres, sier Ingelin Ska? twitter.com/i/web/status/1?
 
 Ballade.no 23.Oct 
KIRKEMUSIKKEN: Er maset om populærballader i kirken et symptom på det norske folks totale mangel på kulturell oppdr? twitter.com/i/web/status/1?
 
 Ballade.no 22.Oct 
Jubileumskonserten til Det Norske Solistkor - 70 år i år - berørte og begeistret både Ballades anmelder og publikum? twitter.com/i/web/status/1?
 
 Musikkultur 22.Oct 
Jussprofessor Ole-Andreas Rognstad oppfordrer Kulturdepartementet til å vurdere endringer i den norske vederlagsmod? twitter.com/i/web/status/1?
 
 Ballade.no 22.Oct 
I dag har Halvdan Sivertsen, Jonas Fjeld og Radka Toneff offisielt blitt innlemmet i Rockheims Hall of Fame - vi gr? twitter.com/i/web/status/1?
 
 Kulturrådet 22.Oct 
Den nasjonale publikumsundersøkelsen i museene er klar. Den viser fornøyde brukere, men også underrepresentasjon av? twitter.com/i/web/status/1?
 
 Ballade.no 22.Oct 
"Ways of Seeing" er et viktig stykke og det hadde vært fint om følgen også var en bredere offentlig debatt om verke? twitter.com/i/web/status/1?
 
 NorgesMusikkorpsForbund 21.Oct 
#Dugnadsånd er nå én ting, men korps-vakt er jo både gøy og inspirerende å få være med på! Og tenk så mange nye v? twitter.com/i/web/status/1?
 
 Ballade.no 21.Oct 
Kadetten AS og konsertgiganten Live Nation i Norge kniver om å få lage ungdomsmusikkfestival på samme sted, samme h? twitter.com/i/web/status/1?
 
 Ballade.no 20.Oct 
- Det er pinlig for Oslo som internasjonal kulturby dersom budsjettkuttene blir stående, skriver Ultimas direktør T? twitter.com/i/web/status/1?
 
 Ballade.no 20.Oct 
KUTT I KUNSTMUSIKKEN I OSLO: Kommunale omprioriteringer kan nå bli en enda større trussel for Norges to eldste samt? twitter.com/i/web/status/1?
 
#allesnakkerkorps:
 NorgesMusikkorpsForbund 23.Oct 
Nå er det sent. Nå er det tidlig. Korps er gøy og korps er stilig! #allesnakkerkorps twitter.com/linniiie/statu?
 
 NorgesMusikkorpsForbund 21.Oct 
#Dugnadsånd er nå én ting, men korps-vakt er jo både gøy og inspirerende å få være med på! Og tenk så mange nye v? twitter.com/i/web/status/1?
 
 NorgesMusikkorpsForbund 20.Oct 
Anselig alder. Gratulerer så mye med jubileet, Vålerenga SMK! #allesnakkerkorps #Korpsi100 twitter.com/VartOslo/statu?
 
 NorgesMusikkorpsForbund 20.Oct 
Vakkert! #allesnakkerkorps twitter.com/krohnengen/sta?