Bli Musikant!
Hvilket instrument skal jeg velge?
Hvorfor spille i korps?
Forventet foreldreinnsats
 

 

Lyst til å engasjere deg litt mer i korpset?

Kjære alle foreldre og foresatte i korpset!

Det fine korpset vårt vokser, og det er vi veldig glade for! Vi teller nå ca 80 musikanter. Det lover godt for den musikalske utviklingen fremover. For å drifte korpset trengs også en del frivillig vokseninnsats.  Mange gjør og har gjort en fantastisk jobb for at vi har dette gode korpset i nærmiljøet vårt.

Korpset er organisert med styret, noen komiteer og litt ulike oppgaver tilknyttet aktivitet og driften vår. Flere av rollene velges på korpsets medlemsmøte, årsmøte, som er en gang i året. Årsmøte i år er tirsdag 28.02.23.

I år skal det velges noen representanter til styret og til to viktige komiteer; adventskomiteen og loppekomiteen. Som navnene indikerer jobber adventskomiteen med arrangementer knyttet til vår adventscafe i desember, og loppekomiteen arbeider med å planlegge og organisere loppemarkedet som er i april/mai. Se her for mer informasjon om styrets og komiteenes arbeid.

Vi i valgkomiteen ber alle som ønsker å stille til valg eller har tanker om noe de kan eller har lyst til å bidra med, om å ta kontakt med oss i god tid før årsmøtet. Ring eller send oss mail. Vi verdsetter små og store ambisjoner.

Valg foretas på årsmøtet, og man velges for ett eller to år, avhengig av hvilket verv det dreier seg om. Vi i valgkomiteen skal ha på plass en innstilling for valg.

Også i år er vi i den heldige situasjon at mange i både styret og komiteene ønsker å fortsette, men fortsatt trenger vi flere på laget 🙂  Men sittende styre har også signalisert at de trenger flere hjelpende hender. Og nå er vi så mange! Vi vet det finnes mange interesser og mye ulik kompetanse i foreldregruppen. Kanskje liker du å grille, bake, sy, snekre, sveise, mekke, bære, organisere, fikse, planlegge - eller noe helt annet? Hvis du tenker at du kan og vil hjelpe med noe, stort eller smått, ta kontakt. Dette er ikke snakk om formelle verv, og her binder du deg ikke til noe. Det er gøy å være med å hjelpe til litt, og det gir også muligheter for å bli kjent med flere i korpset 😊Ta kontakt med styreleder@hoslebekkestua.no for dette.

 

Med vennlig hilsen valgkomitéen


Trude Krokan  
tlf. 900 17 147
trudekrokan@hotmail.com


Birgitte Grenan-Grimstad
tlf. 480 75 808
grenan@me.com

Hosle og Bekkestua skolekorps

Utskriftsvennlig sideVis utskriftsvennlig side
 
 
  Kopiering av innhold er ikke tillatt uten avtale med korpset. Om publisering av bilder og film
(C) 2009-2022 Hosle og Bekkestua skolekorps Bispeveien 73, 1362 Hosle. Org nr: 993 771 546. Utviklet av Thomas Herland