Bli Musikant!
Hvilket instrument skal jeg velge?
Hvorfor spille i korps?
Forventet foreldreinnsats
 

 
Bli korpsvenn!

Hosle og Bekkestua skolekorps trenger aktive støttespillere på sidelinja. Korpsvenn er et tilbud for deg som ønsker å være det!

Vi trenger hjelp til:
- å fremsnakke korps generelt - og Hosle og Bekkestua skolekorps spesielt - i nærmiljøet
- å ha positive støttespillere som heier på sidenlinja, både på 17. mai og ellers
- å ha talspersoner som vil ta vare på korpstradisjonen
- små og store bidrag ved arrangementer, spesielt loppemarked (kakebaking, rydding og salg)
- små og store økonomiske bidrag, eller døråpner for sponsorbidrag

Ingen kostnad, kun en registrert støtte. Det er frivillig om og når du vil bidra, og det kan tilpasses til når DU kan.
Send en e-mail til info@hoslebekkestua.no hvis du vil vite mer eller ønsker å bli korpsvenn.

Følg oss også på Facebook eller Twitter. Her legger vi ut nyheter og saker som handler om korpset.

Nyhetsbrev 1 - 2018 Hosle og Bekkestua skolekorps

2018 er godt i gang, og korpset har lagt bak seg et jubileumsår. 50 år med korps på Hosle. Hundrevis av barn har fått opplæring i musikk. Fantastisk. Foreldre har lagt ned enormt med frivillig innsats og mange bekjentskap er skapt. Nå har vi skiftet navn, og begynt reisen som Hosle- og bekkestua skolekorps. Bekkestua skole har tatt korpset varmt i mot, så fremtiden ser lys ut. 

Dette skjer i 2018

- Konsert 13. mars - Bekkestua skole
- Loppemarked 5. og 6. mai. PS. vi trenger mange sykler, så ikke kast de:-)
- 16. mai - spilling på sykehjem
- 17. mai tog på Hosle og Bekkestua
- Mai: Konsert i skoletiden for 1. - 4. klasse;  Hosle- og Bekkestua skole 
- Åpen øvelse - 22. - el 29. mai - alle som er nyskjerrig på korps er velkommen
- Musikkorpsene feierer 100 år i 2018 - spilling i nærmiljøet 26. -  27. mai
- Korsptur til Bø i sommerland 22. - 24. juni
- Konsert 11. november med RAVI og korpset i Bærum kulturhus. Tåsen skolekorps er invitert med. 
- Adventscafe 1. søndag i advent, Hosle skole


Hoslefestivalen - vi klarte å samle alle

10. juni 2017 samlet korpset kor, skolebarn, lokalt næringsliv, artister, tidligere og nåværende medlemmer av korpset, foreldre og tidligere korpsforeldre til tidenes arrangement. Vi lagte Bærums største arrangement i 2017; Hoslefestivalen. 4200 publikummer kom, og låten ”Hosle/Håschle” finnes for all fremtid. Vi er og var superflinke. At vi i tillegg klarte å gå med overskudd, var en drøm. 


 Mer...
Nyhetsbrev 2 - 2017 Jubileumsåret

Hoslefestivalen - møteplass for korpsvenner

Lørdag 10. Juni blir hele området rundt Hosle skole rigget for Hoslefestivalen, korpset hovedbidrag for markering av at vi har hatt korps på Hosle i 50 år. 

Alle artistene er nå booket. Og spesielt stolt er vi at Erik & Kriss kommer hjem for å lage et spektakulært show, og at vi både har med Margrethe Røed og Nicoline på lag, som er fra Hosle. Korps og kor øver for fullt. Og flere kultur- og næringslivsaktører inviteres nå inn for å delta. Dette blir tidenes fest på Hosle. Masse folk, både korpsforeldre, korpsvenner og korforeldre bidrar stort allerede, og flere kommer stadig til. Nå lager vi noe skikkelig gøy og stort for alle på Hosle, i musikkens tegn

Dørene åpner kl 16. Billett kjøper dere her. Husk campingstol. Korpset lager en egen stand/utstilling inne på festivalområde, hvor vi løfter frem historien vår og lager en møteplass for folk som har hatt minner i korpset. Vi ønsker også bidrag også i form av bilder etc. Send dette ttil Liv Kirkemo.

Hoslelåta - utgivelse

Fredag 26. Mai lanserer vi Hoslelåta, en nykomponert låt skrevet av hitmaker RAVI. Korps, kor og solister har vært i studio å spilt inn låta, under regi av Margrethe Røed. Nå finner du den snart på Tidal, Spotify, Itunes etc. Musikkvideo lages i disse dager. Gled dere. Hosle blir aldri som før etter dette!

Loppemarkedet til helgen

Vi kjører i gang med loppemarked vårt nå til helgen (6. og 7. mai), og med go´været og dobbelt så mange medlemmer satser vi på rekordomsetning.  Så har du lopper du ønsker å bli kvitt, så kom innom fredag. Har du lyst til å hjelpe til noen timer fredag kveld, lørdag eller søndag er du veldig velkommen. Har du i stedet lyst til å bake en kake, muffins, eller levere vaffelrøre er det også kjærkomment. Send en melding til tlf. nr.  41 51 31 69 eller mail til Inger Hermundstad med navnet ditt og hvilken avdeling du har lyst til å hjelpe. Flere av dere ser vi allerede har meldt seg, takk!:-)

Uansett håper vi å se deg i løpet av helgen – velkommen! 

Avregistrere deg
Ønsker du ikke å være korpsvenn, vennligst send en e-post til info@hoslebekkestua.no så sletter vi deg fra listen.

Nyhetsbrev 1 - 2017 Jubileumsåret

Kjære korpsvenner!

Hosle skolekorps er 50 år i år. Det skal merkes! Nå trenger vi korpsvennenes støtte til å fremsnakke korpsjubileet, og ikke minst komme å være tilstede.

Tenk 50 år med så mye musikk og spilleglede. Mange av de som har gått i korpset i løpet av disse 50 årene har forhåpentligvis tatt med seg mange minner og musikkinntrykk. Nå skal den nye generasjonen ta dette videre inn i en ny epoke. At vi i inngangen til jubileumsåret har et historisk høyt antall musikanter, rett i underkant av 70 medlemmer, gir virkelig håp og muligheter for fortsatt musikkglede og musikkopplæring på Hosle!

Jubileumsprogram (i hovedtrekk)
  • 18. mars - musikantfest for alle medlemmer
  • 17. Mai markerer vi 50 år med korps i toget på Hosle med et ekstra stort korps. Kanskje vi også har premiere på korpsets nye fane? (avgjøres på årsmøte)
  • 50 år med gjenbruk på Hosle - loppemarked 6. - 7. mai
  • Årets desiderte høydepunkt, ikke bare for oss i korpset, men for alle på Hosle, Bekkestua og områdene omkring: Hoslefestivalen 2017, lørdag 10. juni
Hoslefestivalen
I dag lanserer vi Hoslefestivalen for nærmiljøet. I godt samarbeid med skole og kor har vi klart å få tankene om en fantastisk festival over fra drømmestadiet til en konkret og reell plan. 10. Juni forventer vi over 4000 publikummere på Hoslebanen.

I tillegg til korps og kor skal mange av skolebarna på Hosle skole stå på scenen sammen med oss. OG, på den scenen kommer også artister som Katastrofe, RAVI og Dina. I mars slipper vi også Hoslelåta. En unik låt for jubileet og Hosle, komponert av RAVI. Vi går i studio i april for å spille den inn, selvfølgelig med musikanter fra korpset som blåserekke! VI satser på at Hoslelåta kommer på både Itunes og Spotify i løpet av april/mai. Den skal selvfølgelig spilles live på Hosle 10. juni.

17. mai
I 50 år har korpset gledet mange ved å spille i gatene på Hosle. Nå de siste årene også for vår nye skole Bekkestua. I 2017 blir det første året vi har med medlemmer fra Bekkestua i korpset på 17. mai, så kanskje blir dette dagen hvor vi markerer de 50, samtidig som vi starter på nye nytt og bytter navn til Bekkestua og Hosle skolekorps. Årsmøtet 28. februar avgjør dette.

Har du noen ideer eller bidrag til jubileet?
Vi trenger nå bilder og historier fra de 50 årene korpset har holdt på. Dette vil vi bruke til å synliggjøre jubileetpå web, mot Budstikka, på Facebook mm. Sitter du på noe materiell eller gode historier du vil dele, send det til info@hoslebekkestua.no, eller del det på Facebooksiden vår.
Har du ellers noen ideer til viderutvikling av programmet, sponsorer dere vet kan støtte Hoslefestivale o.l Ta kontakt med styreleder Kjersti Tubaas. styreleder@hoslebekkestua.no Vi vil også utover høsten lage mer jubileumsprogram, men foreløpig tar det andre nok tid. Jubileumsdatoen er 3. november, så noe blir det, og det er mange som har æren for at korpset har blitt 50 år, både barn og foreldre og andre støttespillere som har lagt ned både tid og krefter i å ha et korps på Hosle.

Takk for at du er korpsvenn! Det settes enormt pris på.

Avregistrere deg
Ønsker du ikke å være korpsvenn, vennligst send en e-post til info@hoslebekkestua.no så sletter vi deg fra listen.
Nyhetsbrev 2 - 2016 

Nyhetsbrev 1 2016 - korpsvenner 

Utskriftsvennlig sideVis utskriftsvennlig side
 
 
  Kopiering av innhold er ikke tillatt uten avtale med korpset. Om publisering av bilder og film
(C) 2009-2022 Hosle og Bekkestua skolekorps Bispeveien 73, 1362 Hosle. Org nr: 993 771 546. Utviklet av Thomas Herland