Bli Musikant!
Hvilket instrument skal jeg velge?
Hvorfor spille i korps?
Forventet foreldreinnsats
 

 

Nyhetsbrev 1 - 2017 Jubileumsåret

Kjære korpsvenner!

Hosle skolekorps er 50 år i år. Det skal merkes! Nå trenger vi korpsvennenes støtte til å fremsnakke korpsjubileet, og ikke minst komme å være tilstede.

Tenk 50 år med så mye musikk og spilleglede. Mange av de som har gått i korpset i løpet av disse 50 årene har forhåpentligvis tatt med seg mange minner og musikkinntrykk. Nå skal den nye generasjonen ta dette videre inn i en ny epoke. At vi i inngangen til jubileumsåret har et historisk høyt antall musikanter, rett i underkant av 70 medlemmer, gir virkelig håp og muligheter for fortsatt musikkglede og musikkopplæring på Hosle!

Jubileumsprogram (i hovedtrekk)
  • 18. mars - musikantfest for alle medlemmer
  • 17. Mai markerer vi 50 år med korps i toget på Hosle med et ekstra stort korps. Kanskje vi også har premiere på korpsets nye fane? (avgjøres på årsmøte)
  • 50 år med gjenbruk på Hosle - loppemarked 6. - 7. mai
  • Årets desiderte høydepunkt, ikke bare for oss i korpset, men for alle på Hosle, Bekkestua og områdene omkring: Hoslefestivalen 2017, lørdag 10. juni
Hoslefestivalen
I dag lanserer vi Hoslefestivalen for nærmiljøet. I godt samarbeid med skole og kor har vi klart å få tankene om en fantastisk festival over fra drømmestadiet til en konkret og reell plan. 10. Juni forventer vi over 4000 publikummere på Hoslebanen.

I tillegg til korps og kor skal mange av skolebarna på Hosle skole stå på scenen sammen med oss. OG, på den scenen kommer også artister som Katastrofe, RAVI og Dina. I mars slipper vi også Hoslelåta. En unik låt for jubileet og Hosle, komponert av RAVI. Vi går i studio i april for å spille den inn, selvfølgelig med musikanter fra korpset som blåserekke! VI satser på at Hoslelåta kommer på både Itunes og Spotify i løpet av april/mai. Den skal selvfølgelig spilles live på Hosle 10. juni.

17. mai
I 50 år har korpset gledet mange ved å spille i gatene på Hosle. Nå de siste årene også for vår nye skole Bekkestua. I 2017 blir det første året vi har med medlemmer fra Bekkestua i korpset på 17. mai, så kanskje blir dette dagen hvor vi markerer de 50, samtidig som vi starter på nye nytt og bytter navn til Bekkestua og Hosle skolekorps. Årsmøtet 28. februar avgjør dette.

Har du noen ideer eller bidrag til jubileet?
Vi trenger nå bilder og historier fra de 50 årene korpset har holdt på. Dette vil vi bruke til å synliggjøre jubileetpå web, mot Budstikka, på Facebook mm. Sitter du på noe materiell eller gode historier du vil dele, send det til info@hoslebekkestua.no, eller del det på Facebooksiden vår.
Har du ellers noen ideer til viderutvikling av programmet, sponsorer dere vet kan støtte Hoslefestivale o.l Ta kontakt med styreleder Kjersti Tubaas. styreleder@hoslebekkestua.no Vi vil også utover høsten lage mer jubileumsprogram, men foreløpig tar det andre nok tid. Jubileumsdatoen er 3. november, så noe blir det, og det er mange som har æren for at korpset har blitt 50 år, både barn og foreldre og andre støttespillere som har lagt ned både tid og krefter i å ha et korps på Hosle.

Takk for at du er korpsvenn! Det settes enormt pris på.

Avregistrere deg
Ønsker du ikke å være korpsvenn, vennligst send en e-post til info@hoslebekkestua.no så sletter vi deg fra listen.
Utskriftsvennlig sideVis utskriftsvennlig side
 
 
  Kopiering av innhold er ikke tillatt uten avtale med korpset. Om publisering av bilder og film
(C) 2009-2022 Hosle og Bekkestua skolekorps Bispeveien 73, 1362 Hosle. Org nr: 993 771 546. Utviklet av Thomas Herland