Bli Musikant!
Hvilket instrument skal jeg velge?
Hvorfor spille i korps?
Forventet foreldreinnsats
 

 

Nyhetsbrev 2 - 2016

Korpset har blitt over dobbelt så stort
Hosle skolekorps har nå nærmere 70 medlemmer, hvor 40 er nye aspiranter. Det gir en enorm mulighet for korpset nå, og fremover, og vi håper det varer. Viktigst av alt er at mange barn vil driver med musikk. Det gir verdier for barna i oppveksten og i det lange liv. Slagverk har vært et populært nybegynner instrument, med rekordinnmelding på over syv nye salgverkere. Kanksje blir 17. mai neste år, rene trommeidyllen? 

Jubileumskonsert for Hosle 10. juni 2017
En stor utendørskonsert på Hosle 10. juni 2017 er under planlegging. Konserten har som mål å få over 2000 publikummere. Ryggraden under konserten er korpset og skolekoret, med lokale musikere og artister som forsterkning/solister/trekkplaster. Programleder og tidligere Hosle-elev Margrethe Røed (kjent fra bl.a NRK Barne-TV) er engasjert som regissør og konferansier. Nå jakter vi på artister som skal samarbeidet med korpset fra scenen. Prosjektet er organisert med en styringsgruppe bestående av representanter fra korpset, koret, FAU og skole. Les mer her om prosjektet. 

Trenger frivillige nå fra oktober i kommunikasjon og sponsorgruppe, kan du bidra?
Til økonomigruppen trenger vi særlig noen med erfaring fra funding og innhenting av sponsorer eller annen økonomisk støtte. Gode kontakter eller nettverk innenfor lokalt næringsliv vil være nyttig. Bærum kommune har allerede støttet prosjektet med 75.000,-, og vi har søkt om støtte fra flere instanser. Men vi må vi ha i gang sponsorer og crowd funding for å få realisert prosjektet.

Til kommunikasjonsgruppen leter vi etter noen som kan kommunikasjon, PR, enkel webdesign og eller grafisk design, at som kan bidra til å gjøre jubileet kjent nå for sponsorer og andre som kan bidra økonomisk, så senere mot publikum.

Send mail til styreleder@hoslebekkestua.no om du kan bidra, om så bare med litt. 

Adventscafeen 1. søndag i advent
Korpset arrangerer også i år adventscafe med masse musikk 1. søndag i advent på Hosle skole. Hold av datoen, og kom innom for en hyggelig prat og mye musikk. Kor, korps, teatre, band er invitert, så her blir det mye musikk. Blir også cafe, salg av julevarer og lotteri. 

Avregistrere deg
Ønsker du ikke å være korpsvenn, vennligst send en e-post til info@hoslebekkestua.no så sletter vi deg fra listen.
Utskriftsvennlig sideVis utskriftsvennlig side
 
 
  Kopiering av innhold er ikke tillatt uten avtale med korpset. Om publisering av bilder og film
(C) 2009-2022 Hosle og Bekkestua skolekorps Bispeveien 73, 1362 Hosle. Org nr: 993 771 546. Utviklet av Thomas Herland