Bli Musikant!
Hvilket instrument skal jeg velge?
Hvorfor spille i korps?
Forventet foreldreinnsats
 

 

Nyhetsbrev 2 - 2017 Jubileumsåret

Hoslefestivalen - møteplass for korpsvenner

Lørdag 10. Juni blir hele området rundt Hosle skole rigget for Hoslefestivalen, korpset hovedbidrag for markering av at vi har hatt korps på Hosle i 50 år. 

Alle artistene er nå booket. Og spesielt stolt er vi at Erik & Kriss kommer hjem for å lage et spektakulært show, og at vi både har med Margrethe Røed og Nicoline på lag, som er fra Hosle. Korps og kor øver for fullt. Og flere kultur- og næringslivsaktører inviteres nå inn for å delta. Dette blir tidenes fest på Hosle. Masse folk, både korpsforeldre, korpsvenner og korforeldre bidrar stort allerede, og flere kommer stadig til. Nå lager vi noe skikkelig gøy og stort for alle på Hosle, i musikkens tegn

Dørene åpner kl 16. Billett kjøper dere her. Husk campingstol. Korpset lager en egen stand/utstilling inne på festivalområde, hvor vi løfter frem historien vår og lager en møteplass for folk som har hatt minner i korpset. Vi ønsker også bidrag også i form av bilder etc. Send dette ttil Liv Kirkemo.

Hoslelåta - utgivelse

Fredag 26. Mai lanserer vi Hoslelåta, en nykomponert låt skrevet av hitmaker RAVI. Korps, kor og solister har vært i studio å spilt inn låta, under regi av Margrethe Røed. Nå finner du den snart på Tidal, Spotify, Itunes etc. Musikkvideo lages i disse dager. Gled dere. Hosle blir aldri som før etter dette!

Loppemarkedet til helgen

Vi kjører i gang med loppemarked vårt nå til helgen (6. og 7. mai), og med go´været og dobbelt så mange medlemmer satser vi på rekordomsetning.  Så har du lopper du ønsker å bli kvitt, så kom innom fredag. Har du lyst til å hjelpe til noen timer fredag kveld, lørdag eller søndag er du veldig velkommen. Har du i stedet lyst til å bake en kake, muffins, eller levere vaffelrøre er det også kjærkomment. Send en melding til tlf. nr.  41 51 31 69 eller mail til Inger Hermundstad med navnet ditt og hvilken avdeling du har lyst til å hjelpe. Flere av dere ser vi allerede har meldt seg, takk!:-)

Uansett håper vi å se deg i løpet av helgen – velkommen! 

Avregistrere deg
Ønsker du ikke å være korpsvenn, vennligst send en e-post til info@hoslebekkestua.no så sletter vi deg fra listen.

Utskriftsvennlig sideVis utskriftsvennlig side
 
 
  Kopiering av innhold er ikke tillatt uten avtale med korpset. Om publisering av bilder og film
(C) 2009-2022 Hosle og Bekkestua skolekorps Bispeveien 73, 1362 Hosle. Org nr: 993 771 546. Utviklet av Thomas Herland