Bli Musikant!
Hvilket instrument skal jeg velge?
Hvorfor spille i korps?
Forventet foreldreinnsats
 

 

Nyhetsbrev 1 - 2018 Hosle og Bekkestua skolekorps

2018 er godt i gang, og korpset har lagt bak seg et jubileumsår. 50 år med korps på Hosle. Hundrevis av barn har fått opplæring i musikk. Fantastisk. Foreldre har lagt ned enormt med frivillig innsats og mange bekjentskap er skapt. Nå har vi skiftet navn, og begynt reisen som Hosle- og bekkestua skolekorps. Bekkestua skole har tatt korpset varmt i mot, så fremtiden ser lys ut. 

Dette skjer i 2018

- Konsert 13. mars - Bekkestua skole
- Loppemarked 5. og 6. mai. PS. vi trenger mange sykler, så ikke kast de:-)
- 16. mai - spilling på sykehjem
- 17. mai tog på Hosle og Bekkestua
- Mai: Konsert i skoletiden for 1. - 4. klasse;  Hosle- og Bekkestua skole 
- Åpen øvelse - 22. - el 29. mai - alle som er nyskjerrig på korps er velkommen
- Musikkorpsene feierer 100 år i 2018 - spilling i nærmiljøet 26. -  27. mai
- Korsptur til Bø i sommerland 22. - 24. juni
- Konsert 11. november med RAVI og korpset i Bærum kulturhus. Tåsen skolekorps er invitert med. 
- Adventscafe 1. søndag i advent, Hosle skole


Hoslefestivalen - vi klarte å samle alle

10. juni 2017 samlet korpset kor, skolebarn, lokalt næringsliv, artister, tidligere og nåværende medlemmer av korpset, foreldre og tidligere korpsforeldre til tidenes arrangement. Vi lagte Bærums største arrangement i 2017; Hoslefestivalen. 4200 publikummer kom, og låten ”Hosle/Håschle” finnes for all fremtid. Vi er og var superflinke. At vi i tillegg klarte å gå med overskudd, var en drøm. 

Mange av dere var sikkert der og opplevde dette fantastiske arrangementet, ente som frivliig el publikum.Takk. Korpset klarte altså etter 50 år i et nærmiljø hvor idrett har mye plass, og korpsets tilstedeværelse ikke alltid har vært en selvfølge, og lage et arrangement og opplevelse som virkelig har skapt langvarige verdier. I tillegg fikk korpsbarna sin livs opplevelse; stå på en av Norges største scener å opptre for et stort publikum. Det opplever ikke alle.

Nytt navn og ny logo

Korpset skiftet navn i 2017. Over flere år har korpset etablert et tett samarbeid med skole og FAU på Bekkestua skole. Målet var å finne ut om det var interesse for etablere et korpstilbud også for disse elevene. 17. Mai 2017 ble dette en virkelighet. Korpset heter nå Hosle- og Bekkestua skolekorps, og er nå et tilbud for barn og unge fra Hosle og Bekkestua. Korpset skiftet samtidig logo. Og håper å ha på plass en ny fane til 17. mai 2018. 

Hva bringer fremtiden?
Vi håper og tror at vi får 50 nye år med korpset fremover. Økonomien er god, og viljen til å ha dette tilbudet er stort i nærmiljøet. Vi har to gode dirigneter som motiverer og utvikler korpset musikalsk. I tillegg mange gode instruktører med på lag. Utfordringer ligger i å få mange nok både til å begynne og holde på med denne fantastiske hobbyen. Vi trenger en medlemsmasse bestårende av både de yngste og de som begynner å beherske instrumentet godt. Det er da man lykkes. Da låter det bra, og man får spilt mer morsom musikk. Korps blir rett og slett gøy, og musikkens kraft får virke optimalt. 

Takk til alle korpsbarna, foreldre, skoler, kommunen, kulturskolen og alle de som heier og har heiet på korpset i over 50 år.
Vi trenger dere alle i fremtiden og.

Leve musikken!

Mvh
Kjersti Tubaas
Styreleder

Hosle og Bekkestua skolekorps

www.hoslebekkestua.noAvregistrere deg som korpsvenn

Ønsker du ikke å motta slike e-poster fra korpset, vennligst send en e-post til info@hoslebekkestua.no så sletter vi deg fra listen.

Utskriftsvennlig sideVis utskriftsvennlig side
 
 
  Kopiering av innhold er ikke tillatt uten avtale med korpset. Om publisering av bilder og film
(C) 2009-2022 Hosle og Bekkestua skolekorps Bispeveien 73, 1362 Hosle. Org nr: 993 771 546. Utviklet av Thomas Herland