Bli Musikant!
Hvilket instrument skal jeg velge?
Hvorfor spille i korps?
Forventet foreldreinnsats
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Aktivitetsplanen for 2016
Østerås kirke julaften


Som vanlig spilte korpset for en fullsatt Østerås kirke julaften, også i år med god hjelp fra noen veteraner og korpsvenner.


 Mer...
Adventskafé 2016


Den lille julegranen på taket av skolen ble tent på tradisjonelt vis idag, og dermed gikk startskuddet for årets adventstid på Hosle. Kjempebra konserter både med aspirantene, juniorene og hovedkorpset. Og selvsagt Haug musikkorps og Hosle skolekor. Her er noen glimt!
Omsetning finner du her


 Mer...
Underholdningskampen


Gratulerer og tusen takk for flott innsats på Underholdningskampen!

Solistprisen i 3.divisjon brass gikk til kornett i Hosle på "Vidda" - altså Signe!!!
Juniorene fikk selveste Kostymeprisen
Hovedkorpset havnet på 2.plass 88,5 poeng (0,5 poeng bak vinneren). Flott innsats alle sammen

Se bilder og les dommernes flotte tilbakemeldinger!


 Mer...
Høstseminar på Hosle


Nesten 40 aspiranter fra Bekkestua Barneskole og Hosle skole er med og spiller og synger sammen med hovedkorpset og juniorene. Gøy å være alle sammen!

Aspirantene var sammen på sitt første seminar denne helgen. Her er aspirant-dirigent Vinjar Hambro's bilder fra seminaret 15. og 16. oktober på Hosle skole. Tusen takk til alle aspiranter for ei strålande helg! Mer...
Korps i friluft på Sauejordet 29. sept sammen med Hosle SFO!


I forbindelse med prosjektet Korps i friluft inviterer Hosle skolekorps barna på SFO ved Hosle skole på en ettermiddag med musikalske aktiviteter og konsert på Sauejordet torsdag 29. september.
SFO går fra fra skolen kl 14.00 opp til Sauejordet der musikantene arrangerer ulike musikalske og fysiske oppgaver for barna. Til slutt spiller korpset en kort konsert for de fremmøtte. Arrangementet Korps i Friluft på Sauejordet avsluttes ca 15.20, og SFO følger barna tilbake til skolen.

Hosle gård har fått beskjed om arrangementet og ønsker oss velkommen til Sauejordet.

 Mer...
Korps i friluft i Holmenkollen


Hovedkorpset holdt konsert både ved toppen av tribunen og på toppen av tårnet i Holmenkollen på søndag 11. september! Konsertene var en del av prosjektet Korps i friluft som støttes av Gjensidigestiftelsen. Målet for konsertene er å fremme fysisk aktivitet og musikk og å skape positiv blest rundt korpset og friluft. I Holmenkollen var det strålende vær, internasjonalt publikum og god stemning!

 

 


 Mer...
Hovedkorpset på tur til Bornholm


Som det minste korpset på Bornholm får vi plass i én parkeringsluke! Låter knall uansett!
Reiserapport fra Bornholm

Vi reiste fra Hosle skole siste skoledag i 11-tiden og suste nedover E6 i Rud videregåendes minibuss med Steinar bak rattet. Dessuten hadde vi to personbiler med bagasje. Stopp på Mc Donald’s sør for Göteborg og vi hadde god tid til ferga fra Ystad. Vel framme ved Hasle feriepark litt over midnatt.

Spennende å våkne på torsdag og utforske anlegget og ikke minst badebassenget. Etter middag reiste vi til den lille landsbyen Østerlars der vi var invitert til gå foran ii det korte fakkeltoget. Så var vi med og tente på bålet, det var taler og sang og vi fikk pølser og pinnebrød. Fin kveld. Hele ferieparken var full av norsk korps, og det var gøy å høre andre korps som øvde i friluft. Så dro vi på rovfuglshow og fikk se alt fra små ugleunger, lynraske falker og store gribber. Bare 400 meter fra hyttene var det en nydelig langgrunn strand og varmt i vannet. En av musikantene spurte om Bornholm lå i Syden;-) Mer...
Budstikka: Slik ble dette korpset dobbelt så stort på få år


Foto: Budstikka
Fin sak om Hosle skolekorps i Budstikka i dag. Nesten 40 nye medlemmer i korpset. Det gleder vi oss over!

Slik ble dette korpset dobbelt så stort på få år


Aspirantkorpsfestivalen 2016


Foto: Arne Horvei
I helgen har Hosles juniorer vært på den meget vellykede Aspirantkorpsfestivalen. Sammen med en glad gjeng fra Lørenskog skolekorps bidro de til topp stemning, fra tidlig morgen til sen kveld!


 Mer...
Rekrutteringskonsert på Hosle


Foto: Thomas Herland
Hosle skolekorps har avholdt rekrutteringskonserter både på Bekkestua og Hosle 31. mai. Korpset spilte meget bra og det var stort trykk i salen! Det var heller intet å utsette på interessen blant publikum. Tirsdag 31. mai hadde vi åpen øvelse, og nå er over 30 nye musikanter meldt inn. Fikk du ikke med deg åpen øvelse, er det fortsatt mulig å melde seg inn. 

Fyll inn dette skjema, så tar vi kontakt. 

Vi tar inn barn fra 2. klasse (skoleåret 2016/2017). 

Vi tar også svært gjerne inn eldre skolebarn, enten de tidligere har spilt i korps før eller er helt ferske - alle er velkommen til oss! Vi skreddersyr et opplegg slik at alle raskest mulig kan spille sammen med de andre på sin alder.

Du kan velge mellom:  Kornett, Althorn, Trombone, Baryton, Slagverk


 Mer...
En fantastisk og innholdsrik 17. mai


Foto: Arne Horvei

En fantastisk og innholdsrik 17. mai for alle i Hosle skolekorps. Dagen startet med flagghesing på Hosle og påfølgende frokost med rektor, før korpset hadde gleden av å føre an i toget til Bekkestua barneskole. Deretter opp igjen til Hosle, med allsang og nytt tog i nærområdet. Takk for en strålende dag! 17. mai på Hosle skole

Psst..! Kjenner du noen som har lyst til å begynne i korpset? Den 31. mai har vi åpen øvelse fra kl 18.00 på Hosle. Der kan alle se, høre, prøve, og til og med få låne med seg et instrument hjem!


 Mer...
Hosle skolekorps i friluft - Eldremarsjen 16. mai


Som en del av prosjektet Korps i friluft arrangerer Hosle skolekorps Eldremarsjen 2016. Vi inviterer eldre og andre interesserte i nærmområdet til å bli med oss på marsjeringstur 16. mai. 

Det bor mange eldre i nærmiljøet, og tradisjonelt hvert år har korpset spilt for flere institusjoner i mai måned. Denne turen vil handle om å hedre de eldre, inspirere til turglede og gå turløyper i nærmiljøet som både brukes og er bra for eldre. Vi vil underveis stoppe på to store institusjoner, ta de eldre ut i frisk luft og spille en 15 minutters konsert på begge institusjonene. Vi spiller kl 1800 på Solbakken og ca 18.30 på Lønnås. I tillegg vil vi marsjere i turløypene mellom institusjonene. #allesnakkerkorps #friluftskorps

Målet er å spre musikalske opplevelser og glede. Korpset ønsker å fremme fysisk aktivitet og musikk, og å skape positiv blest om korpset vårt!

Repertoar: Marsjer og nasjonalsanger ”17. Mai musikk”

Målgruppe: Eldre i nærmiljøet

Samarbeidspartnere: Solbakken bo og behandlingshjem og Lønnås bo,- og behandlingssenter

Velkommen! 

 

Marsjseminar i gardeleiren


Fotograf: Ingrid Helle
I helgen var det marsjseminar for hele korpset på Huseby/Hans Majestets Kongens Garde med staute gardister! Stor framgang bare i løpet av to timer, så dette lover bra for 17. mai!


 Mer...
Bilder av korpset utstilt på skolen


Se de nye bildene av korpset. Utstilt på Hosle skole, utenfor lille gym sal. Er de ikke fine? ‪#‎korpsergøy‬ ‪#‎gøyåspillesammen‬ @hoslebekkestua Foto: Eva Brænd / Fremkalling Copy Cat Lysaker


 Mer...
Konsert på Bekkestua barneskole


Hosle skolekorps og Bekkestua barneskole har denne våren samarbeidet om ”Korps i Skole”. Vi har bidratt med kornetter og instruktør til ukentlige øvelser. Den første gruppen med barn fra 2. klasse har nå gått ferdig kurset, og det hele ble avsluttet med en konsert for 1. klassingene.
Bildene er fra øvelsen rett før konserten.

Barna spilte to låter, i tillegg var det noen av barna som ønsket å spille solo, noe de selvsagt fikk lov til. Etter konserten fikk hvert barn et diplom for deltakelse. Forhåpentligvis vil dette bidra til at vi til høsten kan ønske mange spilleglade aspiranter fra Bekkestua Barneskole velkommen til korpset!

 Mer...
Flott konsert i Stabekk kino

Korpset leverte et variert program med de stykkene de har øvd på siden vinterseminaret tidligere i år. Resultatet ble en flott konsert i Kulturhuset Stabekk kino. Korpslederne benyttet anledningen til å dele ut årsstjerner samt utmerkelser til de musikanter som har nådd en milepæl i korpset.

Musikantene har laget en morsom kortfilm som ble vist på kinoen.
Fotograf: Thomas Herland Mer...
Stemningsrapport fra Klækken 2016


Hosle skolekorps hadde et vellykket vinterseminar til Klækken hotell siste helgen i januar, tradisjonen tro. Vi var 31 musikanter og 7 ledsagere.
På lørdagen spilte hovedkorpset i grupper med dirigent Mats og instruktørene Thomas og Ragnhild. Juniorene spilte med Dag og aspirantene spilte med Britt og Cindy. Seminar gjør susen for musikalsk framgang!

 Mer...
Utskriftsvennlig sideVis utskriftsvennlig side
 
 
  Kopiering av innhold er ikke tillatt uten avtale med korpset. Om publisering av bilder og film
(C) 2009-2022 Hosle og Bekkestua skolekorps Bispeveien 73, 1362 Hosle. Org nr: 993 771 546. Utviklet av Thomas Herland