Bli Musikant!
Hvilket instrument skal jeg velge?
Hvorfor spille i korps?
Forventet foreldreinnsats
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Afrikansk musikk på Klækken


Foto: Ingrid Helle

Korpset hadde et flott vinterseminar på Klækken helgen 31. januar - 1. februar 2015. Temaet for turen var afrikansk musikk, siden vi øver til den store Afrika-konserten 15. mars. På lørdag hadde vi gruppespill før lunsj og aking i bakken utenfor hotellet. Juniorene og hovedkorps øvde sammen med Harriet, Raciel Torres og Carl Martin Wallden Schåtun. Aspirantene øvde med dirigent Marianne, både på djember og på kornett.

Senere på dagen hadde alle musikantene djembespilling med Raciel før bading i bassenget. Tradisjonen tro hadde vi leker, quiz og lørdagsgodt om kvelden. Hyggelig kveld med flotte unger! Søndag var det fellesøvelse for de store, og aspirantene spilte for seg før hentekonsert for foreldrene om ettermiddagen. Flere musikanter fikk utmerkelser og uniformseffekter for antall år i korspet. Dette ligger an til å bli en skikkelig kul konsert i mars!


Om kvelden laget vi blant annet en adjektivhistorie. Sånn ble den:

Det var en gang et bra korps som skulle på et kult seminar på et tullete hotell med mange hårete foreldre. Da vi endelig kom fram til det rare hotellet måtte vi bære den søte bagasjen vår gjennom alle de finefine gangene. Den uvanlige dirigenten Harriet og den nakne Marianne var veldig klare for en snål øvelse med de morsomste musikantene. Raciel er en helt marshmellow instruktør som spiller slimete musikk. Mats hadde tatt med seg noen kleine innesko for anledningen. Etter en teit lunsj lekte vi og akte i den skummete akebakken. Vi har gledet oss til en rampete helg med mange små aktiviteter, prompete musikk og oreokjeksete bading. Det eneste som var så synd var at vannet var så snørrete. Middagen var helt pinlig, særlig gresskarsuppa var episk. De sultne voksne hadde laget noen skumle leker for kvelden. Det var helt ondskapsfullt. Da kvelden kom, var vi skikkelig råtne

Her er noen bilder!

Hosle og Bekkestua web-TV:Foto: Ingrid Helle


Foto: Ingrid Helle


Foto: Christine Frigaard


Foto: Christine Frigaard


Foto: Christine Frigaard

 Din mening om Afrikansk musikk på Klækken
Signatur:   
Bli den første til å kommentere Afrikansk musikk på Klækken!
Utskriftsvennlig sideVis utskriftsvennlig side
 
 
  Kopiering av innhold er ikke tillatt uten avtale med korpset. Om publisering av bilder og film
(C) 2009-2022 Hosle og Bekkestua skolekorps Bispeveien 73, 1362 Hosle. Org nr: 993 771 546. Utviklet av Thomas Herland