Bli Musikant!
Hvilket instrument skal jeg velge?
Hvorfor spille i korps?
Forventet foreldreinnsats
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Korpshelg på Kalvøya, Hurum og Bekkestua !

Reportasje og flere bilder fra Byscenen i Sandvika hos Budstikka!

Flott musikalsk og sosial helg på Kalvøya, Hurum og Bekkestua!

Glimt av Hosle Skolekorps fra ca 0:28 i videoen fra Byscenen i Sandvika, (delt av NMF):

Vi startet korpshelgen med generalprøve på skolen før vi dro ned på pizzaavslutning for Harriet. Hun fikk et fint smykke i avskjedsgave. Rebecca og Signe hadde skrevet adjektivhistorie om korpset og Harriet. Sånn ble den:

I Hosle skolekorps er det mange grusomme musikanter med tjukke Instrumenter. Instrumentene vi har er de rare kornettene, de skrikende althornene, de hårete Barytonene, de prompete trombonene, de fryktelige tubaene og de stripete trommene. vi har ikke de små treblåsinstrumentene, derfor er Hosle et slimete brassband. Hosle skolekorps består av de prikkete aspirantene, det tøysete juniorkorpset og det ørevoksspisende hovedkorpset. Det misfostrede hovedkorpsets dirigent er den fjollete Harriet og det Mariusaktige juniorkorpsets dirigent er den ullete Marianne. Harriet spiller på den svære Euphoniumen, og litt på den mammasønnete trombonen og Marianne spiller på en avhengig Kornett og på den rike trombonen! I korpset spiller vi mange lattermilde sanger, som den bollete “Månemannen” og den nusselige “Kongolela”. Sangene kan både være dumme og rumpete. Harriet er en utrolig kyssende dirigent. Vi har hatt mange forelskede opplevelser med den gale Harriet i korpset. Noen av høydepunktene var da vi vant AM med to blåe låter. Andre høydepunkter som den morsomme turen til Paris og den harde turen til Trondheim. Mange av de ekle fra Hosle har endt opp i den klissete garden til kongen, og vi er alle sammen veldig stolte av å være en del av dette sterke korpset. Til slutt vil vi ønske alle en pizzagal sommer med mange hamburgerspisende is!

Etterpå var det sommerkveld på Kalvøya og flere av musikantene tok rebusløypa. Vi var med på to volleyballkamper – vant den første overlegent og tapte knepent kamp nr to! Korpset har talenter av mange slag! 

Lørdag morgen spilte vi knallkonsert i Sandvika før vi reiste til Petters hyttetun på Hurum. Vi koste oss med å spille badminton i mange, mange timer, vi badet, hadde leker og konkurranser, grilling, og alle musikantene kom med forslag til ny korps-t-skjorte. Resultatet kommer til høsten! Det ble en kort natt for mange, og noen endte med å sove på trampolinen da de oppdaget at det var maur i hytta. Ryktene sier at de var gigasvære og hadde hoggtenner ;-)

Søndag var vi klare for marsjering og stevne på Bekkestua. Flere publikummere kommenterte at vi låt bra! Alle korpsene spilte to fellesnumre i sommervarmen før det var is, wraps og tattoo på Nadderud stadion med bla. det amerikanske Alexandria Marching band, Smågardistene og Garden. Flott arrangement og imponerende marsjering og spilling!

Tusen takk for super helg med strålende musikanter og voksne, riktig god sommer til alle! Vi gleder oss til å se dere igjen til høsten! 


Foto: Ingrid Helle


Foto: Ingrid Helle


Foto: Ingrid Helle


Foto: Ingrid Helle
Fra Byscenen i Sandvika


Fra Byscenen i Sandvika

Utskriftsvennlig sideVis utskriftsvennlig side
 
 
  Kopiering av innhold er ikke tillatt uten avtale med korpset. Om publisering av bilder og film
(C) 2009-2022 Hosle og Bekkestua skolekorps Bispeveien 73, 1362 Hosle. Org nr: 993 771 546. Utviklet av Thomas Herland