Bli Musikant!
Hvilket instrument skal jeg velge?
Hvorfor spille i korps?
Forventet foreldreinnsats
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Gulset aspirantkorpsfestival juni 2014

Det er allerede noen uker siden 10 musikanter avsluttet det første året i Hosle skolekorps med Gulset Aspirantkorpsfestival.  Sammen med flere hundre musikanter fra korps over hele landet deltok vi i den 30. aspirantkorpsfestivalen som gikk av stabelen 13-15. juni.

Lørdagen startet dagen med marsjering gjennom Skiens gater i strålende solskinn.  Godt ledet an av dirigent Marianne Larsen spilte vi blant annet Hosle marsjen og gledet alle som hadde møtt frem.  I anledning jubileet hadde Kongens Garde også tatt turen til Skien og vi fikk gleden av å oppleve dem på nært hold.  Drilling med gevær fenget!

Etter en kort spilleoppdrag i Ibsen Paviljongen dro vi tilbake til Gulset skole hvor det ble god grillmat, leking og disko. På søndag gledet vi nabolaget på Gulset med spilling før den tradisjonelle felles avslutningen.  

Helgen gikk raskt - og vi koste oss store som små.  Våre musikanter spilte strålende og vi som hadde gleden av å være ledsagere kunne stolt konstatere at de sjarmerte og imponerte sine tilhørere i senk!  

Stor takk til Marianne som har gitt våre barn en flott start i korpset!
Utskriftsvennlig sideVis utskriftsvennlig side
 
 
  Kopiering av innhold er ikke tillatt uten avtale med korpset. Om publisering av bilder og film
(C) 2009-2022 Hosle og Bekkestua skolekorps Bispeveien 73, 1362 Hosle. Org nr: 993 771 546. Utviklet av Thomas Herland