Hva skjer?
11.des: Samspill Hovedkorps. Etter pause: Slagverk
13.des: Samspill Aspiranter på respektive skoler.
13.des: Samspill Juniorkorps. Elever Bekkestua møter kl 15.15
Følg korpset på Twitter! Nyheter:
17.nov: Adventskafè og julegrantenning på Hosle skole
Bli Musikant!
Aspiranter
Åpen øvelse
Begynne i korpset?
 

 

Hele korpset til Sommarlandfestivalen i Bø 22.-24. juni!

Årets korpstur går til Sommarland i Bø og til Sommarlandfestivalen! Der møter vi mange andre korpsmusikanter, holder konserter, er med på ulike musikalske og sosiale aktiviteter, opplever HM Kongens Garde, deltar på St. Hansfeiring og besøker selvfølgelig Skandinavias største vannpark!

http://www.sommarlandfestivalen.no

Årets sommertur går til Sommarlandfestivalen i Bø!

Sommarlandfestivalen arrangeres for 28. året på rad, og korpset drar til Bø 22.-24.juni!

Sommarlandfestivalen ønsker å være en møteplass for ulike musikkaktiviteter rettet mot barn og ungdom. Festivalen starter med marsjering fredag og avslutter med marsjering søndag. Korps som deltar kan også være med på konserter lørdag eller søndag. 

I år er det ekstra spennende, for vi kan være publikum til NM i marsjering lørdag 23.juni. HM Kongens Garde kommer også, og de holder drilloppvisning. 23. juni er det også St.Hansaften, og Sommarlandfestivalen inviterer til feiring lørdag kveld i Gullbring-amfi. Her blir det konsert, bål og grilling.

Leder for hovedkorpset (Birgitte) og leder for junior- og aspirantkorpset (Borghild) organiserer turen, og det første vi må vite er hvor mange som blir med fra Hosle- og Bekkestua skolekorps. Kostnader for helgen avhenger av valg av transport. Vi legger opp til felles transport med buss eller tog, men for å se på flere muligheter ber vi om informasjon om antall voksne ledsagere, og hvor mange privatbiler vi eventuelt har tilgjengelig under festivalen. Ledsagere er selvfølgelig viktig for å ha nok voksne til å passe på musikantene gjennom helgen. Kostnadsnivået blir ca 1800 kr per deltaker, og dette inkluderer innkvartering på skole, alle måltider, tre dagers inngang på Sommarland og transport.

Dette blir utrolig morsomt, folkens. Vi gleder oss til spilling, marsjering, bading, leking og hygge - meld dere på! Frist for påmelding er fredag 6. april.


Hilsen styretUtskriftsvennlig sideVis utskriftsvennlig side
 
 
  Kopiering av innhold er ikke tillatt uten avtale med korpset. Om publisering av bilder og film
(C) 2017 Hosle og Bekkestua skolekorps Bispeveien 73, 1362 Hosle. Org nr: 993 771 546. Utviklet av Thomas Herland