Bli Musikant!
Hvilket instrument skal jeg velge?
Hvorfor spille i korps?
Forventet foreldreinnsats
 

 

Hovedkorpset
 

Oppdatert 21.5.2024
For hvem: Barn og unge fra 9 – 19 år
Når: Tirsdager fra kl. 18.00 - 20.00, Bekkestua barneskole + individuell undervisning med profesjonelle instruktører
Tilbudet: Samspill med dirigent, individuell undervisning med profesjonell instruktør fra Bærum kulturskole, eget instrument og deltakelse i annet fullverdig medlemstilbud i korpset.
Inntak: Etter minimum 2 år i aspirant- og juniorkorps, eller etter nivå/ønske/behov. Aldri for sent å begynne å spille et instrument. Vi tilpasser inntaket til alle aldre.
Meld deg inn her

Hovedkorpset er for de eldste i korpset, og er et fullverdig musikktilbud på Hosle og Bekkestua. Korpset er et brassband, det vil si at vi kun har messinginstrumenter og slagverk. Her får du muligheter til å utfordre deg i samspill med gutter og jenter i ulike aldre. Du får solistiske utfordringer og vil kunne utvikle dine musikalske ferdigheter på mange plan for resten av livet. Musikantene deltar aktivt i valg av type konsert og aktiviteter som gjennomføres.

Øvelser: Tirsdager fra kl. 1800 - 2000 + individuell undervisning i Bærum kulturskole og/eller med våre egne instruktører

Hva dekker tilbudet: Samspill med dirigent, individuell undervisning med profesjonell instruktør fra Bærum Kulturskole, eget instrument og deltakelse i annet fullverdig medlemstilbud i korpset.

Dirigent: Lars Røyseng

Tilbudet er for barn og unge helt opp til 19 år. Det er mulig å søke direkte opp i hovedkorpset uansett alder, men det fordrer opplæring på et instrument i forkant. 


Pris pr musikant pr halvår er kr 3.800,- og fordeler seg slik:
Kontingent, kr 500,-
Instrumentleie, kr 500,-
Instruksjon, kr 2.800,- (følger Kulturskolen i Bærum Kommune) - deles i to, og faktureres to ganger pr. år.


Ta kontakt med Camilla Lotherington, hovedkorpsansvarlig, epost hovedkorpsleder@hoslebekkestua.no eller tlf. 911 19 220.

Utskriftsvennlig sideVis utskriftsvennlig side
 
 
  Kopiering av innhold er ikke tillatt uten avtale med korpset. Om publisering av bilder og film
(C) 2009-2022 Hosle og Bekkestua skolekorps Bispeveien 73, 1362 Hosle. Org nr: 993 771 546. Utviklet av Thomas Herland