Innmelding i korpset

Oppdatert 13.6.2020

Lyst til å lære å spille et instrument og spille sammen med andre? Korpset er rett sted! Vi tar inn alle barn og unge som har lyst til å begynne, enten man er 7, 10, 12 eller 15 år. Det er aldri for sent å lære å spille et instrument.  Vi tilpasser undervisningen og samspillgrupper basert på alder.

Meld deg inn her

Innmeldingsfrist

Melder du deg inn før sommerferien, garanterer vi deg instruktør fra skolestart. Men pga Koronasituasjonen, har vi forståelse for at folk vil bruke litt lengre tid på å bestemme seg. Vi vil fortløpende finne instruktører for de som melder seg inn til høsten. Korpset ønsker seg mange nye og ivrige barn!

Instrumentvalg og oppstart

De som begynner i korpset blir aspiranter. Ved innmelding setter du opp et førstevalg av hvilket instrument du ønsker å spille, men du må minimum sette opp et andrevalg også. Vi tilstreber oss å gi nye aspiranter sitt førstevalg, men for å sikre en god fordeling av instrumenter kan det hende at korpset ikke har mulighet til å gi alle nye aspiranter sitt førstevalg.

Les mer om instrumentene her, og se og hør en video om hvordan de ser ut og låter!

Øvelser og instruktører

Alle nye aspiranter får en profesjonell lærer til opplæring på instrumentet. Vi samarbeider med kulturskolen, og har også noen egne profesjonelle lærere tilknyttet korpset. Alle lærerne er pedagogisk utdannet. Nybegynnere spiller en periode kun hos instruktør, men begynner etter noen uker med samspill også. Da går man fra en øvelse i uken, til to. Hvor samspillet med de andre, sammen med dirigent, er selve korpsøvelsen. Her møter man alle de andre som nettopp har begynt i korpset. Oppstart samspill er etter høstferien 2020. Avhengig av alder, vil man rykke opp i de ulike korpsene vi har: 

- aspirantkorps (fra 2. klasse, nybegynnere) - øver på torsdager, på både Hosle skole og Bekkestua barneskole (i SFO-tiden)
- juniorkorps (fra 3. til 4. klasse, og spilt i minimum ett år) - øver på torsdager, på både Hosle skole og Bekkestua barneskole (i SFO-tiden)
- hovedkorps (fra 5. klasse ----) - øver på tirsdager på Bekkestua barneskole (kl. 18.00 - 20.00)

Individuelle spilletimer med lærer er alle dager i uken, på de ulike skolene (avtales individuelt).

Korpscamp 27. august - for alle nye og de som er nysgjerrig på korps 
Den 27. august fra kl 17.30 - 19.30 arrangerer vi “korpscamp” på Bekkestua barneskole. Dette ledes av vår flinke korpsdirigent Vinjar, som leder de minste musikantene i korpset hele året. På denne campen vil Vinjar lære barna litt om hvordan det e å spille et instrument, og vedlikehold av det. Ikke minst, du får oppleve hvordan det er å spille sammen med andre! Meld deg på her.

Noe du lurer på?
For spørsmål om undervisningstilbudet, ta kontakt med Trude Krokan, undervisningsleder@hoslebekkestua.no
For generelle spørsmål om hvordan det er å spille i korpset, ta kontakt med Thea Hetland juniorkorpsleder@hoslebekkestua.no

Undervisning 2020/2021

Oppdatert 7.6.2020
Musikantene har to øvelser i uken: En fellesøving (samspilll) med dirigent, og en undervisningstime (enetime eller i liten gruppe) i eget instrument med instrumentallærer.  

Her er oversikten over dager og navn på dirigent eller instruktør.

 Mer...
Dagens mimre

Hver dag velges et tilfeldig bilde fra korpset
  Vennskapsdag på Bekkestua

Støtte korpset vårt?

Oppdatert 14.5.2020
MÅTER Å GI PÅ

Spleis:
Korpset har gode venner, og en av disse har tatt initiativ til en Spleis der inntektene går til korpset. Den finner du her: 

VIPPS:
Du kan også bruke Vippsnummer 10563.

Grasrotandel - Norsk Tipping
Om du spiller på Norsk Tipping, kan du gi din Grasrotandel til korpset! Gå inn på www.norsk-tipping.no/grasrotandelen og søk opp Hosle og Bekkestua skolekorps.

Pantelappen
På Kiwi Hosle og REMA 1000 Nadderud kan du velge å donere pantelappen din til korpset. Alle monner drar!

Tusen takk for hjelpen!

Samtykke foto og video
Årsmøte 2020 - dokumenter
Medlemsinfo nr 2 2020 - april

 

Oppdatert Værvarsel for Bekkestua skole

Man 06.jul

0 mm
15°
Tir 07.jul

0.7 mm
15°
Ons 08.jul

0 mm
17°
Tor 09.jul

0 mm
19°
Fre 10.jul

0 mm
19°
Lør 11.jul

0 mm
19°
Søn 12.jul

0 mm
20°
Man 13.jul

0 mm
21°
Tir 14.jul

0 mm
22°

Værvarsel fra Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt - neste oppdatering kl 18:59

@HosleBekkestua:
 HMKG Musikk & Drill 5.Jul 
Mai oppsummert! musikkogdrill.com/2020/07/05/mai?
 
 NorgesMusikkorpsForbund 5.Jul 
Her havner vi visst litt i konflikt, @Korforbundet Men mistanken går vel på at vi alle er kjent for å...blåse ut.? twitter.com/i/web/status/1?
 
 Stabæk Fotball 5.Jul 
????? twitter.com/eliteserien/st?
 
 Ballade.no 3.Jul 
OK Sápmi boomer (Ballade radio prøver seg m ordspillhumor) ? Møt artist Kajsa Balto i vår podkast: ? Det er jo en b? twitter.com/i/web/status/1?
 
 Kulturrådet 3.Jul 
70 millioner i kunstnerstipend skal bidra til at flere klarer seg økonomisk gjennom en krevende tid. kulturradet.no/sks/vis-artikk?
 
 Ballade.no 2.Jul 
GOD SOMMER! Vi ønsker alle leserne våre en riktig god sommer. Her finner dere en hilsen fra redaksjonen og en rekke? twitter.com/i/web/status/1?
 
 Musikkultur 2.Jul 
Hanne Hukkelberg er blant de nominerte til Edvard-prisen. De andre nominerte til TONOs prestisjetunge pris kan du l? twitter.com/i/web/status/1?
 
 Ballade.no 2.Jul 
- Det er en ære å bli nominert som tekstforfatter fra dyktige folk som jobber med alle sjangre hver eneste dag i TO? twitter.com/i/web/status/1?
 
 Ballade.no 1.Jul 
Samisk boom med Balto: For Kajsa Balto er ikke musikk med samisk arv politisk begrunna, men noe hun bare måtte gjør? twitter.com/i/web/status/1?
 
 Stabæk Fotball 1.Jul 
71'?Stabæk-debut: Darren Maatsen kommer inn for Romain Gall!? #Stabæk #AlltidUansett
 
 Stabæk Fotball 1.Jul 
56' ?Lumanza kommer inn for Magnus Strandman Lundal? ?Sistnevnte (født 2000!) har spilt sin første kamp fra start? twitter.com/i/web/status/1?
 
 Stabæk Fotball 1.Jul 
55'?Strømsgodset med en god scoringsmulighet - men Sandberg redder skuddet mesterlig? #Stabæk #AlltidUansett
 
 Stabæk Fotball 1.Jul 
??Kampen er i gang igjen?? Stabæk-bytte i pausen: ?Jørgen Olsen Øveraas kommer inn for Emil Jonassen? #Stabæk #AlltidUansett
 
 Stabæk Fotball 1.Jul 
?En tomålsscorer med gode venner? pic.twitter.com/Hezki6jOOP
 
 Stabæk Fotball 1.Jul 
??Det er pause på Nadderud?? Stabæk 2-0 Strømsgodset #Stabæk #AlltidUansett
 
 Stabæk Fotball 1.Jul 
41' ??MÅÅÅÅÅÅÅL!?? ?Han scorer igjen!? Kornelius Normann Hansen lobber ballen over Strømsgodset-keeperen - for en? twitter.com/i/web/status/1?
 
 Stabæk Fotball 1.Jul 
?34 minutter: Kornelius Normann Hansen sender Stabæk i føringen mot Strømsgodset? #Stabæk #AlltidUansett pic.twitter.com/QUDh8CzjS0
 
 Stabæk Fotball 1.Jul 
34'??MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!?? Og for noen sterke enkeltmannsprestasjoner! ?Sandberg med en millimeterpresis ball fra egen? twitter.com/i/web/status/1?
 
#allesnakkerkorps:
 NorgesMusikkorpsForbund 5.Jul 
Her havner vi visst litt i konflikt, @Korforbundet Men mistanken går vel på at vi alle er kjent for å...blåse ut.? twitter.com/i/web/status/1?
 
 Monika Eriksrud 4.Jul 
Lørdagskveld i stua #allesnakkerkorps ????? Eikanger-Bjørsvik Musikklag - Concerto Grosso (Bourgeois) - EBBC 2019? twitter.com/i/web/status/1?
 
 NorgesMusikkorpsForbund 27.Jun 
Fint! #allesnakkerkorps twitter.com/KrisSkaug/stat?