Aktivitetsplanen for 2014
Adventskafè 2014

Kor og korps markerte som vanlig starten på årets adventstid på Hosle. Mange tok søndagsturen innom skolen og fikk oppleve varierte musikalske innslag av korsang og brassmusikk med julestemning - og ikke minst tenning av julegranen på taket.


 Mer...

Flott konsert på Skui

Årets høstkonsert ble fremført på Skui Grendehus søndag 9.november sammen med Skui og Emmahjort Skolekorps.
Aspirantene hadde sin debutkonsert - Det låt kjempebra!
Juniorene imponerte med Mamma Mia gospel toget og Tyrifjord, til stor applaus fra publikum.
Hovedkorpset fremførte eget reportoar i tillegg til Månemannen som fellesnummer.

 Mer...

Aspirantene debuterer. Foto:Christine Frigaard
Musikantfesten 2014

Her er noen bilder fra musikantfesten lørdag 11.oktober. Ny rekord med ca 50 påmeldte!
 Mer...

Takk for en flott tur og ha en riktig god sommer!

Jeg vil takke alle musikanter, ledere og foreldre som var med på sommerturen. Vi hadde en kjempefin tur og vi koste oss alle sammen. En utrolig flott gjeng å være sammen med.

Marsjeringen på søndagen gikk strålende, vi gikk nesten ned korpset som gikk foran oss og Høvik hadde store problemer med å holde følge. Det låt skikkelig fint også.Smile En stor takk til Ingeborg og Marius som også var med ossSmile 

Jeg ønsker dere alle en RIKTIG god sommer. Kos dere masse, men husk å øve litt i sommer og. Spesielt fra 2. uke i august hvis dere har mulighet, da blir oppstarten så mye bedre.

Repertoarliste for høstsesongen kommer i begynnelsen av august.

STOR SOMMERKLEM FRA HARRIET☀️

Bilder fra Trondheim

Her er bilder fra Landsfestivalen 2014 i Trondheim. 
De ca 60 usensurerte bildene finner du her, men da må du logge inn Tongue out


 Mer...

Korpset på vei inn på Trondheim Torg
Gulset aspirantkorpsfestival juni 2014

Det er allerede noen uker siden 10 musikanter avsluttet det første året i Hosle skolekorps med Gulset Aspirantkorpsfestival.  Sammen med flere hundre musikanter fra korps over hele landet deltok vi i den 30. aspirantkorpsfestivalen som gikk av stabelen 13-15. juni.

Lørdagen startet dagen med marsjering gjennom Skiens gater i strålende solskinn.  Godt ledet an av dirigent Marianne Larsen spilte vi blant annet Hosle marsjen og gledet alle som hadde møtt frem.  I anledning jubileet hadde Kongens Garde også tatt turen til Skien og vi fikk gleden av å oppleve dem på nært hold.  Drilling med gevær fenget!

Etter en kort spilleoppdrag i Ibsen Paviljongen dro vi tilbake til Gulset skole hvor det ble god grillmat, leking og disko. På søndag gledet vi nabolaget på Gulset med spilling før den tradisjonelle felles avslutningen.  

Helgen gikk raskt - og vi koste oss store som små.  Våre musikanter spilte strålende og vi som hadde gleden av å være ledsagere kunne stolt konstatere at de sjarmerte og imponerte sine tilhørere i senk!  

Stor takk til Marianne som har gitt våre barn en flott start i korpset!Marsjseminar i Gardeleiren

Her er glimt fra marsjseminaret i Gardeleiren 30.mars.
(Foto: Marius Herland)


 Mer...

Familiekonsert på Hosle

Vi gjorde om gymsalen til konserthus og holdt familiekonsert på skolen lørdag 29. mars og hadde fått med oss artisten og musikeren Haakon Esplo. Både aspiranter, juniorkorps og hovedkorps var i sving og underholdt en full gymsal. Sammen med Esplo som bade sang, spilte, tryllet og rappet, ble det en flott konsert som fenget publikum og som musikantene selv var stolte over! Med på konserten var dessuten lerkefuglen Anton Bergh - humor både for store og små! Carl Richard imponerte på tuba med solostykket ”Fnugg” av Øystein Baadsvik.  


 Mer...

Haakon Esplo med den frekke lerkefuglen Anton
Foto: Erik Hicks