Vår nye dirigent til hovedkorpset er på plass

Oppdatert 29.9.2020

Vi har nå signert avtale med ny dirigent Lars Røyseng (43) som bor i Lommedalen. Han overtar stafettpinnen fra Mats Kjelling.

Syv gode kandidater søkte på jobben. Lars ble valgt fordi han har lang erfaring med dirigering og undervisning av barn og unge, og har en meget solid musikalsk bakgrunn, både som musiker og leder. Han har dirigert flere ensembler.

- Vi valgte Lars fordi vi tror han er den beste for oss, i den fasen korpset vårt er i nå, sier styreleder Elsa Doseth. Ingen medlemmer har sluttet det siste året, og med 20 nye aspiranter som begynner i korpset denne høsten, trenger vi en som fortsatt vil glede og begeistre våre medlemmer. Det tror vi Lars er rett person til! Det skal være gøy å gå i korps, fortsetter styreleder Elsa Doseth.

Lars Røyseng er musiker og har lang erfaring som pedagog og dirigent, og er nytenkende i sitt musikkvalg. Den sammensetningen er god for et skolekorps. Lars har spilt trekkspill siden han var åtte år. Han har aldri dirigert et brassband, men vi er sikre på at hans motivasjon og musikalske kunnskap gjør han godt egnet til korpset vårt. Lars startet selv sin musikalske karriere i kulturskolen, gikk videre til Rud Videregående skoles musikklinje, så til Norges Musikkhøgskole, for deretter å gjøre en profesjonell karriere. At han i tillegg kommer fra Haslum og har gått på Bekkestua ungdomsskole, gjør at han er lokalkjent og kan bygge korpset til en attraktiv del av nærmiljøet for barn som vokser opp her.

Mats Kjelling har gjort en super innsats som vår hovedkorpsdirigent siden januar 2016. Han avslutter nå sin avtale med oss, og har allerede startet opp i sin nye jobb som noteansvarlig i Oslo Filharmoniske Orkester. Vi er veldig fornøyde med den jobben Mats har gjort for korpset vårt, og ønsker han lykke til videre! 

Vinjar Hambro og Jonas Johansson er fortsatt de som dirigerer og leder våre juniorer og aspiranter i korpset. I tillegg fortsetter Rasmus Hatcher som instruktør for trommeslagere, og som leder for trommeensemblet. Lars Røyseng starter opp rett over høstferien, i uke 41. Vi ønsker Lars velkommen til oss!


Styreleder Elsa Doseth og ny dirigent Lars Røyseng


Dirigentbytte på siste øvelsen før høstferien