Hva skjer?
17.aug: Spilling for 1. klasse første skoledag.
27.aug: Korpscamp nye barn.
12.sep: Konfirmasjonsspilling Mats.
Følg korpset på Twitter! Nyheter:
09.jul: Lyst til å jobbe med vårt fine korps?
Bli Musikant!
Hvilket instrument skal jeg velge?
Hvorfor spille i korps?
Forventet foreldreinnsats
 

 

Korpset avlyser aktivitet ut april

Oppdatert 16.6.2020

For en tid vi er inne i. Korona-situasjonen preger alle. Og vi synes virkelig det er trist at fritiden til barn og unge også er blitt så lammet. Men heldigvis kan musikken leve på andre måter. Kanskje kan en øvingsøkt, det å lytte til god musikk eller skrive noe eget skape en avkobling.

Men korpsaktivitetene må også forholde seg til sentrale myndigheter og deres anbefalinger som gjelder nå. Vi har derfor avlyst noe.

Akkurat nå gjelder følgende for korpset:

  1. Alle aktiviteter, konserter, øvelser og fysiske møter kanselleres ut april. 
  1. Digital undervisning: Styret er i dialog med dirigentene og instruktører for å vurdere tilbud om undervisning og motivasjon til øving på og gjennom digitale medier og plattformer. Noen har allerede fått det gjennom kulturskolen, men vi vil nå prøve å samkjøre et opplegg som oppleves inspirerende og gjennomførbart i en ny heldigital hverdag for oss alle.

  2. All aktivitet fra mai og utover opprettholdes. Det vil si at Loppemarkedet 9. – 10. mai ikke er avlyst, heller ikke sommerturene; til Skien for aspiranter og juniorer i midten av juni og til England for hovedkorpset i slutten av juni.

Styret vil fortløpende ta stilling til situasjonen, og evt. iverksette flere og nye tiltak. Men korpset, som så mange andre, fører seg inn i rekken av alle som nå deltar i den viktige nasjonale dugnaden om å minske spredning av viruset. Hvor lenge det vil vare vet vi ikke. 

Men vi har en STOR oppfordring til dere alle, IKKE kast alt i huset nå! Loppemarked blir det, også om vi må gå til det skritt å avlyse det planlagte i mai. Da får vi til noe senere.

Last ned:
2020-medlemsinfo 1, mars.pdf
Utskriftsvennlig sideVis utskriftsvennlig side
 
 
  Kopiering av innhold er ikke tillatt uten avtale med korpset. Om publisering av bilder og film
(C) 2020 Hosle og Bekkestua skolekorps Bispeveien 73, 1362 Hosle. Org nr: 993 771 546. Utviklet av Thomas Herland