Vinterseminar på Klækken, 2019

Vi gleder oss til et av årets høydepunkt. Snart er det vinterseminar på Klækken hotell ved Hønefoss. Tid - lørdag 2. mars fra morgenen til søndag 3. mars på ettermiddagen. 

På Klækken blir det som vanlig masse spilling, sosial moro, bading i badebassenget og god mat! Velkommen på seminar - dette blir kjempegøy!

Påmelding/egenandel:

Egenandel blir kr 1100. Dette innebærer buss til hotellet lørdag morgen, lunsj og middag lørdag, frokost og lunsj søndag, undervisning, bading, lek, kveldsgøy og morro. Vi kommer tilbake med mer informasjon om mat, valg av middag og evt allerdier til de som melder seg på.
Påmeldingsfrist: tirsdag 12. februar

Romfordeling:

Musikanter fra 3. klasse sover i utgangspunktet på 3-4 manns rom. Yngre aspiranter (2. klasse) må ha med en ledsager, eller avtale seg imellom at andre aspirantforeldre passer på egne barn. Vi ber dere oppgi i påmeldingen hvem som er ansvarlig for de minste aspirantene (2. klasse). Alle foreldre er hjertelig velkomne til å delta på seminaret - dette er en strålende anledning til å bli kjent med andre korpsforeldre. Merk at både voksne og barn betaler egenandel.

Hyggeregler:

- Det vil ikke være lov å bade uten tilsyn av en voksen. 
- Lommepenger er maks 100,- til godteri/brus i kiosken. Vi tar også med godt og snacks til felles hygge lørdag kveld.
- Det er lov til å ta med mobiltelefon, men den skal være avskrudd under alle øvelser. Spilling på mobil o.l. må skje på rommet. 

Transport

Vi leier buss som kjører opp lørdag morgen, og søndag ettermiddag legger vi opp til at alle hentes med privatbiler etter hentekonsert på søndag. Adressen er: Hadelandsveien 386, 3514 Hønefoss. Telefon: 32140000. For mer info om hotellet: http://klaekken.no/ 

- Lørdag 2. mars - Kl 09.00 Avgang fra Hosle skole med buss.
- Søndag 3. mars - Kl 15.00 Hentekonsert, kjører hjem med privatbiler etterpå - vi oppfordrer til samkjøring.

Pakkeliste: 
  • Instrument, notestativ og noteperm
  • Et klesskift, pluss undertøy og nattklær
  • Toalettsaker
  • Innesko/tøfler
  • Badetøy
  • Drikkeflaske
  • Utetøy til lek og basing i snøen
  • Ta gjerne med rumpe-akebrett/miniski eller lignende til utelek. 

 

Som alltid, ta kontakt hvis dere lurer på noe!Hilsen

Borghild, junior- og aspirantkorpsleder, tlf 41 51 88 41

Birgitte, hovedkorpsleder, tlf 48 07 58 08