Hva skjer?
21.aug: Samspill Hovedkorps. Rullering etter pause
28.aug: Samspill Hovedkorps. Rullering etter pause
30.aug: Samspill Juniorkorps. Elever Bekkestua møter kl 15.15
Bli Musikant!
Aspiranter
Åpen øvelse
Begynne i korpset?
 

 

Informasjon om 16. og 17.mai

16. mai
Tid:         Kl.17-19:15
Hvor:      Hosle barneskole ved parkeringsplassen
Antrekk: Blå korpshettegenser, sort bukse og gode sko
Ha med: Hoved og Juniorer- Instrument, marsjklype, marsjhefte.
               Aspiranter- ingenting.

Detaljer om opplegget 16. mai:
Hvis det er meldt MYE regn, kommer vi tilbake med et alternativt opplegg, ellers følger vi opplegget skissert i denne eposten.
- Vi øver først på grusbanen på Hosle skole. Dette er siste gjennomgang før 17. mai, og vi øver blant annet på marsjering, oppstilling, o.l.  
- Vi kjører deretter i biler opp til Østerås, og parkerer på T-banestasjonen. Vi marsjerer til Solbakken bo- og behandlingshjem der vi spiller utenfor på begge sider av bygget.
- Deretter marsjerer vi opp til Lønnås eldresenter der vi også spiller utenfor bygget. Etter spillingen marsjerer vi tilbake til Østerås T-banestasjon.
- Vi oppfordrer til samkjøring, gi beskjed hvis noen trenger skyss, vi har mange biler.

17. mai
Tid:         Kl.07.20. Alle skal være klare for spilling kl. 0730 presis!
Hvor:      Hosle barneskole, ved hovedinngangen
Antrekk: Uniform, hvit skjorte, sorte sokker og sorte sko
Ha med: Hoved og Juniorer- Instrument, marsjklype, marsjhefte.
               Aspiranter- Instrument, noter

Detaljer om opplegget 17. mai:
Morgen, fra ca 07:20-08:30 - Flaggheising på Hosle barneskole.
Alle tre korps må bruke tiden fra 07:20 til 07:30 til å varme opp instrumentet. Kjersti Tubaas skal hjelpe til med dirigering, og hun er musikalsk leder hele dagen. Korpset stiller opp ved flaggstangen kl 0730. Først spiller junior- og aspirantkorpset alene, deretter er det fanfare med kornett/trompet, og til slutt spiller hovedkorps/juniorkorps. Innimellom er det innslag fra koret og taler for dagen. Denne stunden på morgenen er helt fantastisk vakker!

Frokost, fra ca 08:45-09:05.
Korpset må så raskt som mulig kjøres ned til Bekkestua skole. Takk til foreldre som hjelper oss med rask logistikk denne dagen. Det er holdt av parkeringsplasser til korpset ved Huskestua barnehage. Alle i korpset samles på Bekkestua ungdomsskole (Spansketrappen), der vi spiser en felles hyggelig 17. mai frokost. Det er både kaffekopp og brødskive til foreldre som trenger det:-). Rektorer på Hosle og Bekkestua skole er invitert.
Bekkestua barneskole, ca 09:10 - 10:45 - Samlingsstund og barnetog

Kl 09:10 marsjoppstilling ved parkeringen på Huskestua barneskole. Takk for hjelp av foreldre (junior og aspiranter) til oppstilling. Aspiranter skal stille opp ved korpsfanen (de skal holde duskene, og går 3 stk bak hver dusk), Juniorene stiller opp med hovedkorpset (dette har vi øvd på på forhånd). Korpset marsjerer fra Huskestua til skolegården. Aspiranter spiller konsert først (her trenger vi hjelp av aspirantforeldre til å gi dem instrumenter og ta instrumentene tilbake etter spillingen). Deretter er det avgang for barnetoget. Tilbake på skolen får korpset is og brus av Bekkestua barneskole.

Hosle barneskole, ca 10:55-12:00 - Barnetog
Korpset må så raskt som mulig fraktes opp til Hosle barneskole. Takk til foreldre som hjelper oss med kjøring her. Oppmøte 10:55 ved parkeringsplassen på Hosle skole. Også her har korpset fått holdt av parkeringsplasser (nederst på parkeringen). Klokken 11:00 marsjerer korpset inn på plassen hvor skolen står og venter. Vi går i tog, er tilbake på skolen til kl 12:00.

17. mai kan bli litt slitsom, men vi vet at korpsbarna koser seg med konserter, barnetog og det å være barnetogenes stjerner. Vi gleder oss til å feire en fantastisk dag sammen med dere!

Lurt å notere telefonnummer til hovedkorpsleder Birgitte: tlf 48075808 og junior- og aspirantleder Borghild tlf 41518841 hvis dere trenger hjelp enten i forkant av eller i løpet av 17. mai.

Vennlig hilsen Borghild og Birgitte
Utskriftsvennlig sideVis utskriftsvennlig side
 
 
  Kopiering av innhold er ikke tillatt uten avtale med korpset. Om publisering av bilder og film
(C) 2017 Hosle og Bekkestua skolekorps Bispeveien 73, 1362 Hosle. Org nr: 993 771 546. Utviklet av Thomas Herland