Hva skjer?
19.aug: Skolestart 1. klasse.
18.sep: Offisiell åpning nye Bekkestua skole.
19.okt: Øvingshelg Underholdningskampen.
Bli Musikant!
Begynne i korpset?
Korpscamp 13. juni for nybegynnere - påmelding
Hvorfor spille i korps?
 

 

Korpstur til Sommarlandfestivalen i Bø, 2019

Årets sommertur går til Sommarlandfestivalen i Bø!

Sommarlandfestivalen arrangeres for 29. året på rad, og korpset drar til Bø 21.-23. juni! Frist for påmelding er fredag 24. mai for alle i korpset.

Sommarlandfestivalen ønsker å være en møteplass for ulike musikkaktiviteter rettet mot barn og ungdom. Festivalen starter med marsjering fredag og avslutter med marsjering søndag. Korps som deltar kan også være med på konserter lørdag eller søndag, og Hosle og Bekkestua spiller intimkonsert på badeland lørdag formiddag.

23. juni er det også St.Hansaften, og Sommarlandfestivalen inviterer til feiring lørdag kveld i Gullbring-amfi. Her blir det konsert, bål og grilling. Vi er i badeland minst en dag, og det blir ellers en helg full av opplevelser.

Økonomiansvarlig (Elsa) og leder for junior- og aspirantkorpset (Borghild) organiserer turen, og det første vi må vite er hvor mange som blir med fra Hosle- og Bekkestua skolekorps, og antallet privatbiler som evt er tilgjengelig til frakt av noen instrumenter. I tillegg må vi sørge for nok ledsagere til de ulike barnegruppene. Kostnader for helgen vil være ca 1800kr, dette inkluderer innkvartering på skole, alle måltider, tre dagers inngang på Sommarland og buss til og fra Bø, og mellom lokasjoner i Bø. 

Dette blir utrolig morsomt, folkens. Vi gleder oss til spilling, marsjering, bading, leking og hygge - meld dere på! Frist for påmelding er fredag 24. mai.

Lurer du på noe, ta kontakt med hovedkorpsleder@hoslebekkestua.no el juniorkorpsleder@hoslebekkestua.no


Hilsen styret

Utskriftsvennlig sideVis utskriftsvennlig side
 
 
  Kopiering av innhold er ikke tillatt uten avtale med korpset. Om publisering av bilder og film
(C) 2017 Hosle og Bekkestua skolekorps Bispeveien 73, 1362 Hosle. Org nr: 993 771 546. Utviklet av Thomas Herland