Nyhetsbrev 1 2016 - korpsvenner

Gode ambassadører for et korps i fremtiden - korpsvenner

Korpset trenger støttespiller i og utenfor korpset. Det er derfor nå gledelig at vi har fått på plass korpsvenner, tilsammen så er det nå over 100 som vi har registrert. Vi er litt i underkant av 30 medlemmer i korpset per dags dato, så mange korpsambassadører blir det til sammen.

50 år med skole, kor og korps
I 2016/2017 blir det jubileumsfeiring på Hosle. Korps, kor og skole feirer 50 år.  Det blir markert. En jubileumsuke høsten 2016, og en stor festforestilling utendørs på Hosle 10. juni 2017 er under planlegging.  Festforestillingen vil korpset ha regien på, i samarbeid med kor og skole, og ikke minst resten av nærmiljøet. Jubileumskomiteen I korpset er godt I gang med å ha dialog med kjente artister vi vil inviter inn, og planlegger også å invitere med oss tidligere musikanter som vil ta opp instrumentet for en periode. Vårt mål er å samle 2000 mennesker på Hosle til en festforestilling. Vi jobber derfor også med å søke om penger og vil etterhvert fri til sponsorer og nærmiljø for støtte.

Loppemarked – ledig tid?
Nå er det snart klart for vårens loppemarked på Hosle skole i regi av korpset. Lørdag 30. april og Søndag 1. mai er datoene. Vi trenger hjelp. Har du mulighet til å bake en kake eller ta noen vakter så trenger vi all den hjelpen vi kan få.

Vi trenger: 
- hjelp til rydding og klargjøring fredag 30. mai
- hjelp til salg (bøker, kafe, klær, kjøkken, sport mm) lørdag og søndag 
- kaker til begge dager

Har du noen timer å avsette, ta kontakt med loppekomite@hoslebekkestua.no. Spesifiser hva du ønsker å bidra med, og hvor mye tid du har.
Kontaktpersoner:
Vakter (rydding, klargjøring og salg): Athanasia Bedas (tlf 47347300)

Kafe (kaker): Inger Hermundstad (tlf 41513169)

Fotogalleri lansering 19. april
Korpset hadde med seg fotograf Eva Brænd i studio før jul. Det har resultert i noen flott bilder av barna. Bildene blir nå utstilt på Hosle skole, utenfor lille gymsal. Kom å se bildene en dag du er forbi skolen. De vil bli lansert tirsdag 19. april. Bildene er endel av utsmykningen på Hosle skole. Copy Cat har sponset oss med fremkallingen.

Følg oss på Facebook

Vi trenger flere og aktive følgere på Facebook. 

 - Like https://www.facebook.com/hoslebekkestua/ 

 - Loppemarkedet er også lagt til som et eget arrangement på Facebooksiden vår. Det er topp om du kan: 

  • Melde seg på arrangementet
  • Invitere venner de føler relevante
  • Dele arrangementet på sin egen FB-side

Avregistrere deg
Ønsker du ikke å være korpsvenn, vennligst send en e-post til info@hoslebekkestua.no så sletter vi deg fra listen.