Hva skjer?
26.apr: AVLYST: Øvelse med konsert og pølser.
05.mai: Samspilløvelse HK. Oppmøte 10 min før, spilleklar 1815:-)
07.mai: Samspill hver sin skole.
Bli Musikant!
Begynne i korpset?
Hvorfor spille i korps?
Forventet foreldreinnsats
 

 

Neste skoleår 19/20 - alle med?

Oppdatert 29.4.2019

Kjære medlem,

Korpsåret nærmer seg slutten. Takk for en fantastisk konsert på søndag. Imponerende hva barna får til. Nå står loppemarked, 16. og 17. mai og sommertur som de store høydepunktene.

Parallelt er styret og dirigentene i full gang med å planlegge neste sesong. Flere spennende ting er på gang. Høsten 2019 er vi med på å åpne nye Bekkestua skole. Rett etter jul satser vi på å ta i bruk nye flotte lokaler med god akustikk for øvelser, både samspill og enkeltundervisning. Men mye vil fortsatt også skje på Hosle skole.

Hvem er med fra høsten?

Vi håper som sagt at alle sammen er med videre. Alle er viktig for korpsmiljøet og den musikalske mestringen som er tilstede på øvelser og på konserter.

Ja, vi er med

Kulturskolen har nye rutiner i år. Så for de som har instruktør via kulturskolen må dere før 30. April si ifra om dere fortsatt vil beholde plassen. Se egen mail fra kulturskolen sendt 23. april. Dere andre, som har instruktør via korpset med Rasmus eller Jonas, trenger ikke å gi noe mer beskjed dersom dere fortsetter.

Er du usikker?

Vi vet at noen er usikre på om de vil fortsette. Det vil korpset gjerne bidra til å snu til det positive, slik at dere ønsker å være med oss videre. Det kan være motivasjonsstøtte til barnet fra instruktørene på øvelsene, musikken som spilles (repertoar, vanskelighetsgrad), tilfredshet med instruktører/dirigenter, øvelsestidspunkt med mer

Ikke nøl, ta kontakt med:

Vil du melde deg ut etter sommeren?

Send en mail til styret@hoslebekkestua.no for offisiell utmelding. Før en evt. utmelding vil vi gjerne ha en samtale med deg/barnet, slik at vi kan vurdere om det finnes noen alternativer til å slutte.

Hilsen 
Styret i Hosle og Bekkestua skolekorps

Utskriftsvennlig sideVis utskriftsvennlig side
 
 
  Kopiering av innhold er ikke tillatt uten avtale med korpset. Om publisering av bilder og film
(C) 2017 Hosle og Bekkestua skolekorps Bispeveien 73, 1362 Hosle. Org nr: 993 771 546. Utviklet av Thomas Herland