Aktivitetsplanen for 2011
Gratulerer med 4.plass!

Hovedkorpset ble i Akershusmesterskapet 2.april kåret til det fjerde beste brassband i Akershus! Det var en svært jevn konkurranse i toppskiktet, korpset endte på 85 poeng og det var kun 6 poeng opp til førsteplassen.

Vi er stolte av dere! En ekstra stor takk til dirigenten vår Harriet som har ledet korpset frem mot mesterskapet. 


 Mer...
Beste rytme!

Juniorkorpset gjorde en strålende debut i årets akershusmesterskap.
Gratulerer til alle musikantene for flott innsats og prisen for beste rytme!
Juniorkorpset har vært kjempeflinke til å øve frem mot mesterskapet, og det har virkelig gitt resultater


 Mer...
Julegranen er tent

Årets julemesse gikk av stabelen søndag 27.november - med langt flere besøkende enn i fjor! Aspirantene gav sin første konsert med samspill. En mild høstvind medvirket til en fin stemning da Hosle Skolekor sang og Hovedkorpset spilte under tenning av julegranen ved Hosle Skole. Herved er adventstiden offisielt åpnet!
Takk til alle unge og gamle korpsvenner som bidro til et vellykket arrangement!
Omsetning: Se her


 Mer...

Høytidelig stemning når julegranen tennes
20 år med Hoslebrassen

Hoslebrassens første 20 år ble berhørlig markert med en heidundranes konsert i Østerås kirke søndag 20.november 2011. Hosle Skolekor og vårt eget Hovedkorps overbrakte sine gratulasjoner ved å fremføre mange flotte bidrag under ledelse av selveste Margrete Røed. 

Hoslebrassen ble dannet av korpsforeldre med ønske om å fortette å være en del av det flotte musikkmiljøet etter at barna deres vokste ut av korpset.


 Mer...

Skjelden anledning: Hoslebrassen og Hosle Skolekorps i samspill for første gang på mange år
Kjente filmer med nye lydspor


Gamle Stabekk kino dannet en flott ramme rundt konserten Filmsnurr i Notedrakt søndag 13. november 2011. Mange kjente filmer fikk nye lydspor på konserten, hvor vi fikk høre musikk fra filer som Star Wars, James Bond, Grease og andre.
Med latino-konserten i friskt minne - og nå filmmusikk - så fremviser både Hovedkorps og Juniorkors at de har en stor bredde i repertoaret!


 Mer...
Musikantene vant på minuttet

Det var ikke mye som minnet om en gymsal da årets korpsfest gikk av stabelen lørdag 24 september 2011. Temaet var hentet fra TV2s "Vinn på minuttet". Det var ikke noe å utsette på konkurranseinstinktet hos de festglade deltagerne. Festen rundet av med disco og et lydnivå som fikk taket til å løfte seg.


 Mer...

Hosle Latinokorps!

For første gang i manns minne spilte korpset opp til dans ledsaget av to profesjonelle dansere. Skjelden har avstanden vært kortere fra Hosle skole til Brasil! Superbra rytmer fikk det til å rykke i dansefoten til nær sagt alle tilhørere. Det er kjempegøy å høre hva korpset får til etter en intens seminarhelg!


 Mer...

Juniorkorpset med minikonsert første skoledag

Det skaper en egen stemning når juniorkorpset spiller for de nye førsteklassingene! Se bildeserie hos Budstikka.


Foto: Budstikka
Holmestrand - Her kommer vi!

Årets sommertur er over - denne gang dro både Hovedkorps og Juniorkorps til et felles reisemål. Når vi nå har opplevd selveste Holmestrand fra sitt aller beste så kan det ikke være mange flere eksotiske reisemål igjen Wink

Været var så som så, og det la en aldri så liten demper på stevnet søndag. Men lørdagen var svært vellykket med parade gjennom Holmestrands hovedgate!


 Mer...
StorKORPSFESTivalen

Her er bilder og video fra StorKORPSFESTivalen i Sandvika 28.mai 2011

Se også Budstikka


 Mer...

Hva skjer til venstre for korpset? (svar:se video)
Nok en vel overstått 17.mai

17.mai 2011: Nok en vel overstått 17.mai-feiring med korpset på Hosle Skole! Etter morgenrunde og barnetog imponerte både Hovedkorps, Juniorkorps og aspiranter med konserter for publikum i en fullstappet skolegård. Det er herlig å være midpunktet på en slik dag! Kanskje fikk vi vist frem vår spilleglede og felleskap på en slik måte at flere vil bli med oss! Rekrutteringskonserten er rett rundt hjørnet.


 Mer...

Kl. 0730: Innmarsj etter morgenrunden
Flott seminar på Haraldvangen

Vi hadde en kjempefin tur, perfekt kjøreavstand fra Hosle og trivelige omgivelser på Haraldvangen.
Vi som var med som voksne på denne turen sitter igjen med strålende opplevelser av en kjemepgrei gjeng å reise på tur sammen. Det er også kommet veldig positive tilbakemeldinger fra flere av instruktørene!
Korpset hadde maks utbytte av det musikalske og ikke minst det sosiale, små og store omgikk hverandre på en særs hyggelig måte.

Takk til alle reiseledere og instruktører som bidro til at turen ble så bra!

Nedenfor ser du video som Marius har laget, pluss noen av bildene som fotograf Kari vil dele med oss.


 Mer...