Stemningsrapport fra Klękken 2016


Hosle skolekorps hadde et vellykket vinterseminar til Klækken hotell siste helgen i januar, tradisjonen tro. Vi var 31 musikanter og 7 ledsagere.
På lørdagen spilte hovedkorpset i grupper med dirigent Mats og instruktørene Thomas og Ragnhild. Juniorene spilte med Dag og aspirantene spilte med Britt og Cindy. Seminar gjør susen for musikalsk framgang!
Aspirant og junior hadde akepause midt på dagen, og vi fikk lov til å spise medbragt mat som Kiwi på Hosle hadde bidratt med. Det var som vanlig stor utålmodighet etter å komme seg i bassenget da spillingen var over for dagen, og noen badet leeenge!
Klækken er jo kjent for den deilige maten sin, og mange musikanter hadde gledet seg veldig! Mikkel mente blant annet at han hadde gledet seg i cirka 4 og en halv måned, og "rettene ble jo bare bedre og bedre" . Om kvelden var det lørdagsgodt, kahoot og lagkonkurranser i peisestua.

På søndag spilte de ulike gruppene hver for seg og juniorene fikk øvd inn et fellesnummer med hovedkorpset, det var stas!
Noen rakk også aketur før den bugnende lunsjen. I løpet av helgen har både aspirant, junior og hovedkorpset bidratt og jobbet med et hemmelig prosjekt som foreldrene får se på vinterkonserten 6. mars i Stabekk kulturhus. Søndag ettermiddag var det hentekonsert som vanlig, og fornøyde korpsfolk satte kurs mot Hosle igjen. Takk for super musikalsk og sosial helg med flotte barn og voksne!

Det ble skrevet en adjektivhistorie i år også, den kommer snart på nett! Det kommer også flere bilder.